18 Ιουλ 2016

Αρχίζει ο εμφύλιος στην Τουρκία; 100 «κομμουνιστές αντάρτες» ανέβηκαν στα βουνά!να πάνε και οι εδω κομμουνιστές να γλυτώσουμε!!!

Αρχίζει ο εμφύλιος στην Τουρκία; 100 «κομμουνιστές αντάρτες» ανέβηκαν στα βουνά!

Εκδηλώθηκαν τα μιασματα ... Το πρωτοφανές πογκρόμ που έχει εξαπολύσει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τις τελευταίες ώρες κατά κάθε αντιφρονούντα, με το πρόσχημα ότι συμμετείχε στη συνωμοσία για το πραξικόπημα της Παρασκευής και οι 6.000 μέχρι στιγμής συλλήψεις έφεραν την πρώτη αντίδραση.

Όπως μεταδίδει ο καλά ενημερωμένος Κούρδος ακτιβιστής Hamza Hemze στο Twitter, ήδη οι πρώτοι 100 ένοπλοι Τούρκοι κεμαλικοί στρατιώτες λιποτάκτησαν και βγήκαν με τον οπλισμό τους στα βουνά.

Εάν η πληροφορία επαληθευτεί έχουμε να κάνουμε με την πρώτη κίνηση αντάρτικου από την πλευρά των κεμαλικών, σε μια Τουρκία που ήδη αντιμετωπίζει το κουρδικό αντάρτικο του PKK στις νοτιοανατολικές επαρχίες της.

Να σημειώσουμε εδώ ότι και μέσα στην Κωνσταντινούπολη, στη συνοικία Γκαζί, Τούρκοι και Αλεβίτες έχουν οπλιστεί και δεν επιτρέπουν στις ισλαμιστικές συμμορίες του Ερντογάν να μπουν στη γειτονιά τους. Το βράδυ του Σαββάτου δόθηκε κανονική μάχη, στην οποία λέγεται ότι σκοτώθηκαν δύο ισλαμιστές.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Αρχίζει ο εμφύλιος στην Τουρκία; 100 «κομμουνιστές αντάρτες» ανέβηκαν στα βουνά!να πάνε και οι εδω κομμουνιστές να γλυτώσουμε!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications