Απόλυτη αστυνόμευση ως «λύση» στην καθοδηγούμενη βία των «αντεξουσιαστών»
Απόλυτη αστυνόμευση ως «λύση» στην καθοδηγούμενη βία των «αντεξουσιαστών»

Σου δίνουν το πρόβλημα, σου δίνουν και την λύση

Δεν σταματούν οι ειδήσεις και τα άρθρα που τονίζουν την έξαρση της βίας στον δυτικό κόσμο, όπου σύντομα, όπως όλα δείχνουν, θα οδηγηθούμε στην απόλυτη αστυνόμευση ως «λύση» στο χάος που σκοπίμως ξεσπά!

Μετά από τις ΗΠΑ και την Γαλλία, που, όπως τα ΜΜΕ συνεχώς επαναλάβουν, απειλούνται με εμφύλιο πόλεμο, στην Γερμανία, οι βίαιες συμπλοκές μεταξύ ακροαριστερών ομάδων και αστυνομίας στο Βερολίνο είναι πρώτο θέμα στις ενημερωτικές εκπομπές και στα δελτία ειδήσεων.

Μερίδα ατόμων που ανήκουν σε ακροαριστερές ομάδες, οι οποίες καθοδηγούνται από πράκτορες της Νέας Τάξης και χρηματοδοτούνται από παγκοσμιοποιητές, καταφεύγουν συστηματικά στην βία.Όταν πέφτει πια το σκοτάδι, η βία κορυφώνεται, αναφέρει η Deutsche Welle. Πέτρες, μπουκάλια και εκρηκτικά εκσφενδονίζονται κατά της αστυνομίας. Πάνω από 120 αστυνομικοί τραυματίστηκαν, οι περισσότεροι ελαφρά.

Η Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος εκτιμά ότι στο σύνολο της γερμανικής επικράτειας υπάρχουν 7.700 «προσανατολισμένα στη χρήση βίας άτομα» που κατατάσσονται στον ακροαριστερό χώρο. Η αστυνομία και οι μυστικές υπηρεσίες καταγράφουν εντονότερη τάση προς τη βία και αριθμητική αύξηση αξιόποινων πράξεων και κρουσμάτων πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Σύμφωνα πάντα με την DW, «οι πράξεις βίας που καταλογίζονται σε ακροαριστερούς αυξήθηκαν πέρυσι σε ποσοστό σχεδόν 35% σύγκριση με έναν χρόνο πριν. Η αστυνομία κατέγραψε μεταξύ άλλων και οκτώ απόπειρες ανθρωποκτονίας, τέσσερις εκ των οποίων σε διαδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στη Φραγκφούρτη και όλες εναντίον αστυνομικών. Υπάλληλοι της Υπηρεσίας Προστασίας του Συντάγματος καταγγέλλουν ότι υπάρχουν πλέον λιγότεροι ενδοιασμοί για επιθέσεις κατά αστυνομικών και παρατηρούν ότι και οι συμπλοκές ακροαριστερών με μέλη ακροδεξιών ομάδων είναι πιο βίαιες».

«Προπύργια» των ακροαριστερών ομάδων είναι εκτός από το Βερολίνο, το Αμβούργο και η Λειψία», επισημαίνει η Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος. Για παράδειγμα, στο Βερολίνο δρουν πολλές μικρές ακτιβιστικές ομάδες, κυρίως από τον αναρχικό χώρο, οι οποίοι, σύμφωνα πάντως με την Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος, θέλουν να δημιουργήσουν και να διαφυλάξουν χώρους όπου απουσιάζει το κράτος και η αστυνομία.

Το ίδιο δεν ζούμε άραγε και στα Εξάρχεια, όπου ξαφνικά όλοι οι πολιτικοί ζητούν εκεί αστυνόμευση;Σου δίνουν το πρόβλημα, σου δίνουν και την λύση, η οποία αντικατοπτρίζει τα σχέδια της Νέας Τάξης κατά των πολιτών.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications