ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ MH370: «Κάποιος ήταν στο πιλοτήριο – Ψάχναμε σε λάθος μέρος 2 χρόνια» λένε οι ερευνητές
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ MH370: «Κάποιος ήταν στο πιλοτήριο – Ψάχναμε σε λάθος μέρος 2 χρόνια» λένε οι ερευνητές

Μια παραδοχή που τάραξε τα νερά. Οι ερευνητές της ολλανδικής εταιρείας που επί δυο χρόνια πάσχιζαν να εντοπίσουν το αεροπλάνο των Μαλαισιανών Αερογραμμών παραδέχθηκαν πως ίσως έψαχναν σε λάθος σημείο.

Η έρευνα στον νότιο Ινδικό Ωκεανό αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους 3 μήνες και θα μπορούσε να αναβληθεί μετά από συνάντηση των αρχών της Μαλαισίας, της Κίνας και της Αυστραλίας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί τίποτα.

Η ομάδα του υποστηρίζει μια εκδοχή που θέλει το αεροπλάνο να ήταν επανδρωμένο στο τέλος και άρα να διέσχισε μεγάλη απόσταση μέσα στο νερό και όχι να βυθίστηκε τις τελευταίες στιγμές.

«Αν δεν είναι εκεί, σημαίνει πως είναι κάπου αλλού.Έτσι θα μπορούσε να έχει απομακρυνθεί πολύ περισσότερο από την περιοχή αναζήτησης που θέσαμε βάσει των υπολογισμών από εικόνες δορυφόρου», δήλωσε ο Paul Kennedy της Furgo στο Reuters. Από την ημέρα εξαφάνισης της πτήσης MH370 που εκτελούσε το δρομολόγιο Πεκίνο – Κουάλα Λουμπούρ με 239 επιβαίνοντες τον Μάρτιο του 2014, υπάρχουν πολλά σενάρια για το κατά πόσο είχαν τον έλεγχο του αεροπλάνου ή όχι οι πιλότοι, αν έγινε αεροπειρατεία ή το αεροπλάνο ήταν ακυβέρνητο μέχρι τη συντριβή του.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι κάποιος μπορεί να είχε απενεργοποιήσει εσκεμμένα τον πομποδέκτη του αεροπλάνου!!! εμείς εδω (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ)το είπαμε τι έγινε τότε οπως και βρέθηκαν κάποια στοιχειά αργότερα:απαγωγή απο ufo! η μαύρη τρυπά....Μα τι ειναι αυτά που λέτε! καλα ΔΕΝ θα κάνω reset στα μυαλά αυτών που ζουν μέσα στην σπηλιά του Πλάτων!....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications