Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό “παιδείας” Ν. Φίλη. Αγαπητέ “Νεκρέ κι αποθαμένε”,
Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό “παιδείας” Ν. Φίλη. Αγαπητέ “Νεκρέ κι αποθαμένε”,

Δεν είναι τα αρχαία Ελληνικά νεκρή γλώσσα. Νεκρός είναι ο εγκέφαλός σου, που δεν καταφέρνει να δει το προφανές, ότι τα αρχαία Ελληνικά είναι η ρίζα της γλώσσας μας και του πολιτισμού μας κι αν ήταν νεκρή αυτή η ρίζα, εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ, ως διακριτός λαός, θα ήμασταν ήδη νεκροί.

Αλλά δεν είμαστε, γιατί η ζωντανή ρίζα της γλώσσας μας και του πολιτισμού μας ακόμα μάς θρέφει και μάς ζωογονεί πνευματικά, παρ όλους τους ανθέλληνες τερμίτες, σαν ελόγου σου, που τη ροκανίζουν αυτή τη ρίζα, χρόνια τώρα. Αλλά εσύ κι ο Μπαλτάς (“αρχή σοφίας ονομάτων επίσκεψις” έλεγαν οι πρόγονοί μας) έχετε ξεπεράσει κάθε όριο.

Δεν είναι τα αρχαία Ελληνικά νεκρή γλώσσα. Νεκρά είναι τα συναισθήματα και συνεπώς η ψυχή σου, εφ' όσον δεν υπάρχει μέσα σου ίχνος συναισθήματος για την πατρίδα σου και τον παν-αιώνιο και παν-ανθρώπινο πολιτισμό της. Ζεις και κινείσαι σαν ένα ζόμπι, παίρνοντας ενέργεια από το μίσος που νιώθεις για το Κάλλος της ελληνικής ψυχής και ότι αυτή δημιούργησε μέσα στους αιώνες.

Αναρωτιέμαι: Φίλης, Μπαλτάς και (Συριζο)Σια διαβάσατε ποτέ μια αράδα από την Οδύσσεια στο πρωτότυπο, διαβάσατε ποτέ Κάλβο, Καβάφη, Σεφέρη, Ελύτη; Καταλάβατε τίποτα; Μπορεί και να καταλάβατε...γι αυτό μισείτε!

Δεν είναι τα αρχαία ελληνικά νεκρή γλώσσα.
Νεκρή είναι η ηθική σου υπόσταση, εφ' όσον δεν είσαι παρά ένα εκτελεστικό οργανάκι της Νέας Τάξης, εναντίον του κάθε απλού, και γι αυτό γνήσιου, Έλληνα. Σε ενοχλούν, εσένα και το Συριζαίικο συνάφι σου, οι παρελάσεις της Ελληνικής λεβεντιάς, αλλά σάς χαροποιούν οι παρελάσεις του τσούρμου των “παρά φύσιν” -ή μήπως κάνω λάθος και το τσούρμο αυτό είναι “εντός φύσης”;

“Παρά φύσιν”, λοιπόν, κατ' εσέ, οι ώρες διδασκαλίας των αρχαίων Ελληνικών! Μέσα σε λίγες λέξεις διατράνωσες το επίπεδό σου. Μόνο ο αρχηγός σου έχει κατώτερο, που σε κρατάει εκεί. Αλλά το Σύστημα και οι “αρχηγοί” του έχουν ανάγκη από “δουλικά” σαν εσένα. Παρέχει το Συριζαίικο συνάφι σου αφειδώς πρότυπα φυλετικού και ηθικού αφανισμού στα παιδιά των ΕΛΛΗΝΩΝ. Ξέρω, δε φοβάστε το Θεό, εφ ' όσον δεν Τον πιστεύετε, φοβηθείτε τουλάχιστον τη “μοίρα” που εσείς οι ίδιοι χαράζετε για τους εαυτούς σας, μοίρα ντροπής και οδύνης, μοίρα της πιο άτεγκτης ΝΕΜΕΣΕΩΣ. Που δε θ' αργήσει.

Σε ενοχλεί η πρωϊνή προσευχή , για να είναι “δήθεν” το σχολείο ουδέτερο θρησκευτικά. (Πάντα και για όλα, εσείς οι νεοταξίτες εφευρίσκετε ένα “δήθεν”!) Μα όταν το παιδί δε ριζωθεί μέσα στην αγάπη του Θεού και στο σεβασμό προς τα όσα Ιερά πηγάζουν από Αυτόν, γνωρίζεις καλά πως θα ριζωθεί στις “αξίες” της κοινωνίας, όπως την προγραμματίζουν τα αφεντικά που υπηρετείς. Και που ήδη εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ τη βλέπουμε, με οδύνη και πόνο, να παίρνει σάρκα και οστά στις Μητροπόλεις της Νέας Τάξης. Αυτό βέβαια θέλεις, αλλά στην Ελλάδα δε θα το πετύχεις.

Δεν είναι τα αρχαία Ελληνικά νεκρή γλώσσα.
Όλοι οι νεκρόφιλοι της Πατρίδας μας, αυτοί που θα τη θέλατε άμεσα νεκρή, έχετε “συσπειρωθεί” στον ΣΥΡΙΖΑ υπό την “πεφωτισμένη” (μήπως “ιλλουμινάτικη”;) ηγεσία του αρχηγού σας, όμως την Ελλάδα δε θα την πεθάνετε. Η Ελλάδα έχει σύμβολό της το Φοίνικα, που ξαναγεννιέται μέσα από τις στάχτες του.Η Ελλάδα και οι πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕΣ θα ζήσουν για να διαπιστώσουν το δικό σας θάνατο, τον πολιτικό, τον κοινωνικό, τον ηθικό, τον αξιακό.

Δε μιλάω για τον σωματικό, επειδή δεν πιστεύω σ' αυτόν το θάνατο. Πώς μπορούν να πεθάνουν οι ήδη νεκροί;
Το μόνο που θα απομένει είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ να “θάψουν” τα έργα σας , τις “αξίες” σας, την απονιά σας, την τερατώδη ιδιοτέλειά σας, την περιφρόνηση της λαϊκής βούλησης, τα ασύστολα ψέματά σας και κυρίως την ασημαντότητα της μικρο-νόησής σας.

Κι όταν τα θάψουν αμετάκλητα και οριστικά, τότε η Ελλάδα θ' αναστηθεί, τότε θα αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες που θα αφήσετε πίσω σας. Αυτή θα είναι η καινούρια ζωή της, ο νέος, και πάλι παν-ανθρώπινος, πολιτισμός της. Αυτός που θα έχει θάψει όχι εσάς σωματικά, (δεν χρειάζεται), αλλά όλα τα “έργα” και τις “αξίες” σας.

Γιατί αν ο λαός “σας θάψει σωματικά”, αλλά δε θάψει τις “αξίες” σας, τίποτα δεν έπραξε το ουσιαστικό. Επάξιοι συνεχιστές σας αργά ή γρήγορα θα αναφανούν, ως νέοι τύραννοί του. Όμως, προσωπικά, είμαι σίγουρη για την πνευματική-αξιακή αναγέννηση της Ελλάδας και το δικό σας αντίστοιχο “θάνατο”. Τα “κέντρα του Φωτός” δεν μπορούν να τα σβήσουν μερικές νοητικές χούφτες, γεμάτες λάσπη.

Νεκρό, μικρονοϊκό καραβάνι, πάρτε δρόμο προς την έρημο της ψυχής σας.
Η Ελληνική γλώσσα, ως ρίζα, κορμός και άνθη, ζει και θα ζει.
Η Ελλάδα και οι ΕΛΛΗΝΕΣ ζουν και θα ζουν, όσο υπάρχει η Γη αυτή.
Η Ελληνίδα: Κατερίνα Χατζηθεοδώρου.
Y.Γ. Όποιος το επιθυμεί, μπορεί ελευθέρως να αναδημοσιεύσει, με οποιοδήποτε τρόπο, την επιστολή αυτή, που μπορείτε να την διαβάσετε και στο www.destopan.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications