24 Ιουν 2016

W. Times: Η Ρωσία δείχνει ποιος είναι το αφεντικό στη Μέση Ανατολή.Οι ΗΠΑ έχασαν τον ουρανό πάνω από τη Συρία.

W. Times: Η Ρωσία δείχνει ποιος είναι το αφεντικό στη Μέση Ανατολή.Οι ΗΠΑ έχασαν τον ουρανό πάνω από τη Συρία.

Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης διαλαλούσαν τον κώδωνα του κινδύνου – οι ΗΠΑ δεν μπορούν πλέον να διατηρήσουν την υπεροχή τους στον ουρανό πάνω από τη Συρία.Τουλάχιστον, ένα τέτοιο άρθρο με τον τίτλο «Ρωσία- Αμερική trolls βόμβες» εμφανίστηκε στις σελίδες της έκδοσης The Washington Times. Συντάκτης ο L. Todd υποστηρίζει ότι ακόμη και τα δύο αεροπλανοφόρα που αποστέλλονται στη Μεσόγειο Θάλασσα, δεν είναι σε θέση να εξασφαλίσουν το αμερικανικό πλεονέκτημα.

Ο λόγος για τον πανικό είναι το περιστατικό, που συνέβη την περασμένη εβδομάδα.Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι Ρωσικό VKS επιτέθηκε στο στρατόπεδο της ομάδας της αντιπολίτευσης «Νέος συριακός στρατός» κοντά στον οικισμό της Αλ-TANF στα σύνορα της Συρίας,με την Ιορδανία.

Δεδομένου ότι αυτή η ομάδα που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ,αμερικανικά μαχητικά F-18 αναχαίτησαν το Ρωσικό μαχητικό και εγκατέλειψαν την περιοχή. Αλλά μόλις τα F-18 πήγαν να ανεφοδιαστούν με καύσιμα, το Su-34, φέρεται ότι επέστρεψε και προκάλεσε πολλά χτυπήματα στο στόχο, καταστρέφοντας σχεδόν τους μισούς από τους αντάρτες.

Η υπόθεση αυτή έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση από το Πεντάγωνο.Στις 18 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας τηλεδιάσκεψη έκτακτης ανάγκης. Ο εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Konashenkov είπε ότι «το αντικείμενο,που βομβαρδίστηκε, ήταν πάνω από 300 χιλιόμετρα έξω από τα εδάφη που υποστηρίζουν οι ΗΠΑ,οπότε δεν υπήρξε καμμία παραβίαση από πλευρά της Ρωσίας.

Η Washington Times γράφει ότι «ο Πρόεδρος Ομπάμα έστειλε στη Μεσόγειο Θάλασσα, δύο αεροπλανοφόρα,για να αντιμετωπίσουν τις δυνάμεις του Πούτιν.Φαίνεται, ο Πούτιν δήλωσε ότι αρνείται την στρατιωτική υπεροχή των ΗΠΑ.Λόγω αυτού, στα μάτια του λαού του και στον κόσμο, ο Πούτιν μοιάζει με ένα ισχυρό ηγέτη.

Γιατί τα δύο αεροπλανοφόρα δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν την Ρωσική αεροπορία;ρωτά ο συγγραφέας Todd Γούντι. Δεν θέλουν να παραβούν τους κανόνες της επαναπροσέγγισης των αεροσκαφών; Αποτρέπουν την παρέμβαση της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας;Ο στρατός των ΗΠΑ έχει φθαρεί και έχει χάσει την πρωτοβουλία; «Είναι καλό ότι ο Ομπάμα θα παραμείνει απομείνει μόνο για λίγους μήνες στο οβάλ γραφείο» – συνοψίζει η WT.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

W. Times: Η Ρωσία δείχνει ποιος είναι το αφεντικό στη Μέση Ανατολή.Οι ΗΠΑ έχασαν τον ουρανό πάνω από τη Συρία.
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats