3 Ιουν 2016

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Κοροϊδέψαμε τον κόσμο με τον ΕΝΦΙΑ – Δεν υπάρχει περίπτωση να καταργηθεί

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Κοροϊδέψαμε τον κόσμο με τον ΕΝΦΙΑ – Δεν υπάρχει περίπτωση να καταργηθεί

Η φωτογραφία κάτω δεξιά ειναι απο το γνωστό πρώτο θέμα που έκανε διαφήμιση στον ΣΥΡΙΖΑ οπως το 80% το μη ανεξαρτήτων ιστοσελίδων συνήθως αριστερές ειναι ,οπως και διαφήμιση απο ολα τα ΜΜΕ απο το 2013! ως εκ τούτου ειναι συνεργοί, οπως όλοι που δεν εχουν μια στοιχειώδη νοημοσύνη κάπου το 65% των νεοελλήνων αλλα η κουτοπονηριά τους ειναι καλή!

Αιχμές για τον τρόπο που ήταν διατυπωμένη η διάταξη για τις offshore αφήνει ο βουλευτής Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δημαράς. Επιχειρώντας να δικαιολογήσει την αρχική αστοχία της κυβέρνησης, ο κ. Δημαράς είπε: «Δεν θα μπορούσε κανείς να διαβάσει και να κατανοήσει μέσα σε μια μέρα ένα πολυνομοσχέδιο 7.500 σελίδων» για να προσθέσει με νόημα: «Αλλά και το συγκεκριμένο άρθρο για τις off shore εταιρείες, ήταν διατυπωμένο με τέτοιον τρόπο, που επίσης δεν θα μπορούσε κάποιος να το ανακαλύψει». Οπως είπε μάλιστα «κανένα κόμμα δεν πήρε είδηση το συγκεκριμένο άρθρο πόσο μάλλον ένας βουλευτής. Θεωρώ, πως ούτε ο Πρωθυπουργός αντιλήφθηκε επακριβώς τη διάταξη για τις off shore εταιρείες».

Μιλώντας στον ρ/σ ΣΤΙΓΜΑ 97,6 ο Γιώργος Δημαράς, θεωρεί λάθος θεωρεί και την νέα διάταξη με την καθολική απαγόρευση συμμετοχής πολιτικών στις offshore. «Ο νόμος έγινε στο βιαστικό λειτούργησαν τα ανακλαστικά. Λειτούργησε η στάση η δική μου και του Παπαχριστόπουλου» υποστήριξε.

Οπως εξήγησε «το άρθρο που κατατέθηκε με το πολυνομοσχέδιο ήταν πιο ελαστικό στο να έχουν τα πολιτικά πρόσωπα offshore εταιρείες. Η κυβέρνηση είπε ότι επειδή το προηγούμενο άρθρο ήταν ασαφές νομικά, πήγε να το κάνει πιο σαφές τη στιγμή που κάποιες χώρες που θεωρούνται φορολογικοί παράδεισοι συνεργάζονται. Αυτό ήταν μια δικαιολογία. Με τη νέα διάταξη το τραβήξαμε πάρα πολύ. Από το ένα άκρο φτάσαμε στο άλλο».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε «να δοθούν διευκρινίσεις, να γίνει αποσαφήνιση για το εάν επιτρέπεται συγγενείς πολιτικών να έχουν επιχειρηματική δραστηριότητα σε χώρες εκτός Ελλάδας». Συμφωνώ απολύτως με την νέα διάταξη πρέπει να απαγορεύεται ρητά για όλα τα πολιτικά πρόσωπα, επιχειρηματική δραστηριότητα στο εξωτερικό αλλά όχι για τα παρένθετα πρόσωπα.

Επιπλέον υποστήριξε ότι «ηθικά δεν επιτρέπεται βουλευτές ή Υπουργοί να έχουν χρήματα οι μετοχές στο εξωτερικό. Πρέπει να μεταφέρουν τα χρήματά τους στην Ελλάδα και αν το αρνηθούν, οφείλουν να παραιτηθούν». Οπως είπε «ο νόμος επιτρέπει στα πολιτικά πρόσωπα να έχουν καταθέσεις ή μετοχές σε εταιρείες του εξωτερικού. Αυτό όμως δεν είναι ηθικό. Όποιος ασχολείται με τα κοινά πρέπει να δίνει και το παράδειγμα. Ο πολιτικός δεν πρέπει απλά να λέει ότι είναι τίμιος, αλλά και να το αποδεικνύει».

Τέλος, ο κ. Δημαράς παραδέχθηκε ότι «κακώς δόθηκαν προεκλογικά από τον ΣΥΡΙΖΑ οι υποσχέσεις για τον ΕΝΦΙΑ. Δυστυχώς, δεν υπάρχει περίπτωση και καμία δυνατότητα να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ. Ο πολιτικός πρέπει να ζητά συγνώμη αναγνωρίζοντας το λάθος του».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Κοροϊδέψαμε τον κόσμο με τον ΕΝΦΙΑ – Δεν υπάρχει περίπτωση να καταργηθεί
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications