Βίντεο – Σοκ: Ουκρανοί κομμουνιστές  θάβουν ζωντανό Ρώσο…
Βίντεο – Σοκ: Ουκρανοί θάβουν ζωντανό Ρώσο…

Αποτροπιασμό προκαλεί ένα βίντεο, με τη φρικιαστική δολοφονία ενός Ρώσου αυτονομιστή από Ουκρανούς στρατιώτες, που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Το επίμαχο ντοκουμέντο φέρεται να απαθανατίζει τέσσερις άνδρες με στολές παραλλαγής και κουκούλες να πετούν έναν άλλο άνδρα μέσα σε έναν ανοιχτό «τάφο».Το γεγονός ωστόσο ότι αυτός είναι ακόμα ζωντανός, καθώς τα πόδια του κουνιούνται, επιτείνει την αίσθηση του ανατριχιαστικού.Μια φωνή ακούγεται μάλιστα να λέει πως «δεν είναι ακόμα νεκρός», ωστόσο οι άνδρες συνεχίζουν να φτυαρίζουν χώμα πάνω στο σώμα του, μέχρι να τον σκεπάσουν τελείως.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η αυθεντικότητα του βίντεο αμφισβητείται εντόνως, καθώς πολλοί εστιάζουν στο γεγονός ότι το κανάλι TV Zvezda, που μετέδωσε το βίντεο της φρίκης, τελεί υπό τον έλεγχο του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, ενώ δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες γι΄αυτό… πηγή newsbomb.gr...(οφείλω να ομολογήσω οτι ειναι απο τις ελάχιστες ιστοσελίδες που ειναι αντικειμενικές, σε σχέση με αλλες που απο το πρωί μέχρι το βράδυ το μόνο μέλημα τους ειναι να χειραγωγούν την μάζα, με αριστερή προπαγάνδα ,για κατι ηλίθιους διαχειριστές που τους αναπαράγουν ούτε συζήτηση!ειδικά αν ειναι αριστεροί!.)

ΤΟ FAKE- Ορίστε ποιοι κανουν κομμουνιστικη προπαγάνδα! εχουν πάρει μια φωτο photoshop με μισθοφόρους της USA και κομμουνιστές δηθεν ως ναζι!εδώ και κατι χρονιά ίδια φώτο για αποκρύψουν τα γνωστά τσιράκια της ελιτ κομμουνιστές που εχουν σε τόσες χώρες δες πιο κάτω γιατι...

wikipedia. To 2014 η απόφαση του προέδρου της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς να διακόψει την διαδικασία σύνδεσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση, αποτέλεσε αιτία μεγάλων αντικυβερνητικών διαδηλώσεων (ΤΙ ΣΑΣ ΘΥΜΗΖΕΙ???? σωστά κάψιμο Αθηνάς ,isis κτλ!και αυτοι ειναι ναζι τωρα και οχι κομμουνιστές αριστεροί!!), οι οποίες έμειναν γνωστές ως Euromaidan. Αυτές οι διαδηλώσεις είχαν ως αποτέλεσμα την πτώση της κυβέρνησης και τη διαφυγή του προέδρου. Λόγω της πολιτικής αστάθειας στη χώρα, η Ρωσική Άνω Βουλή αποφάσισε να επιτρέψει την αποστολή ρωσικών στρατευμάτων σε ουκρανική επικράτεια.... η αλήθεια ειναι οτι γελάω με τους ηλίθιους που σχολιάζουν στο pronews.gr,σαν να σχολιάζουν άτομα με νοημοσύνη οχι μεγαλύτερη ενός 5 άχρονου!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications