14 Ιουν 2016

Υπόθεση Μαυρίκου: Απαντήσεις στην Αττική Οδό αναζητούν ξανά οι αστυνομικοί! τζάμπα ψάχνουν !!!

 Υπόθεση Μαυρίκου: Απαντήσεις στην Αττική Οδό αναζητούν ξανά οι αστυνομικοί! τζάμπα ψάχνουν !!!

Made in New World Order...... Θα προχωρήσουν σήμερα σε νέα αυτοψία προκειμένου να διασταυρώσουν στοιχεία από το κουφάρι του τζιπ με ίχνη στην άσφαλτο

Νέα αυτοψία στο σημείο που σημειώθηκε η μυστηριώδης ανάφλεξη στο πολυτελές SUV του Παναγιώτη Μαυρίκου, προγραμματίζει για σήμερα ειδικό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ασφάλειας Αττικής.

Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί αποφάσισαν να εξετάσουν εκ νέου το «σημείο μηδέν» της Αττικής Οδού, πέντε ημέρες μετά το θανατηφόρο συμβάν με το λαμπαδιασμένο Porsche καθώς προέκυψαν νέα στοιχεία από την έρευνα στο κουφάρι του οχήματος που πρέπει να διασταυρωθούν με ίχνη στην άσφαλτο της Αττικής Οδού.

Και όλα αυτά, την ώρα που δύο κρατικοί πραγματογνώμονες σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία κάνουν φύλλο και φτερό το πολυτελές τζιπ που οδηγούσε ο Παναγιώτης Μαυρίκος σε μια προσπάθεια να δώσουν απάντηση στο ερώτημα αν η φωτιά προκλήθηκε από μηχανική βλάβη ή δολιοφθορά. Η πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την Αστυνομία καθώς αν προκύψουν στοιχεία που οδηγούν στο ενδεχόμενο της δολιοφθοράς τότε οι έρευνες θα στραφούν σε άλλες κατευθύνσεις και τότε, το ζητούμενο θα είναι να βρεθεί το πρόσωπο που ήθελε τον εκδότη της εφημερίδας “Ακρόπολη” νεκρό και μάλιστα με μαρτυρικό θάνατο.

Παράλληλα, αναλυτές της Ασφάλειας βλέπουν και ξαναβλέπουν το βίντεο από την πορεία του οχήματος του Μαυρίκου προκειμένου να φωτίσουν το «σκοτεινό» χιλιόμετρο. Και αυτό γιατί η κάμερα της Αττικής Οδού πιάνει καθαρά το αυτοκίνητο στο 24,5ο χιλιόμετρο καταγράφοντας τα τελευταία μέτρα πριν το μαύρο τζιπ Porsche σταματήσει στην αριστερή πλευρά του δρόμου. Αυτό που αναζητούν οι αστυνομικοί είναι απαντήσεις για το τι έγινε στο λεγόμενο «τυφλό» χιλιόμετρο, στο σημείο, δηλαδή, που εκδηλώθηκε αρχικά το πρόβλημα και έκανε τον 42χρονο εκδότη να αναγκαστεί αρον άρον να σταματήσει αριστερά.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Υπόθεση Μαυρίκου: Απαντήσεις στην Αττική Οδό αναζητούν ξανά οι αστυνομικοί! τζάμπα ψάχνουν !!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats