11 Ιουν 2016

Ο ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ… « ΝΥΧΙΑ» ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!

Ο ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ… « ΝΥΧΙΑ» ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!

Την έντονη ανησυχία του γνωστού διεθνώς μεγιστάνα, Τζωρτζ Σόρος, για την ρωσική απειλή και για τον κίνδυνο να πέσει η Ελλάδα στα χέρια της Ρωσίας, αλλά και για τον κίνδυνο ενός Brexit, αναφέρουν δημοσιεύματα του… τουρκικού τύπου.

Μετά από ένα χρονικό διάστημα σκόπιμης σιωπής, ο γνωστός μεγάλο μεγιστάνας Τζωρτζ Σόρος επανέρχεται στο προσκήνιο για να επισημάνει τον μεγάλο «κίνδυνο» της σημερινής Ρωσίας του Βλαδιμήρ Πούτιν, αλλά και τον κίνδυνο διασπαστικών κινήσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση με τις χώρες Ελλάδα και Μεγάλη Βρετανία.

Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Sözçü, που έχει μακρύ αφιέρωμα για τον Σόρος, ο Ούγγροεβραίος μεγιστάνας τον τελευταίο καιρό σύμφωνα με την Wall Street Journal αποφάσισε να επαναδραστηριοποιηθεί στο διεθνές προσκήνιο για να αποτρέψει την εξάπλωση του ρώσικου κινδύνου, όπως αναφέρεται, κυρίως σε βάρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μάλιστα ο Τζωρτζ Σόρος έχει εκδηλώσει την έντονη στήριξη του στην υποψηφιότητα της Χίλαρυ Κλίντον, γνωστή για την δήλωση της ότι ο Πούτιν είναι ένας στυγνός δικτάτορας που πρέπει να εξαλειφτεί, για την προεδρία των ΗΠΑ και έχει διαθέσει πολλά εκατομμύρια δολάρια στην προεκλογική της εκστρατεία.

Παράλληλα προειδοποίησε τους Βρετανούς να μην… τολμήσουν να φύγουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί θα τα βρουν σκούρα και θα καταστραφεί η οικονομία τους. Αυτά από τον κύριο αυτό, που θεωρείται σαν ένας από τους κύριους εκπροσώπους της μαύρης διεθνούς ελίτ.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ… « ΝΥΧΙΑ» ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats