16 Ιουν 2016

ΒΙΝΤΕΟ με το Desert Tiger: Tο ρωσικό τζιπ που άλλαξε τον πόλεμο στην Συρία

ΒΙΝΤΕΟ με το Desert Tiger: Tο ρωσικό τζιπ που άλλαξε τον πόλεμο στην Συρία

Εδώ και έναν χρόνο έχουν κάνει την εμφάνισή τους στους δρόμους της Συρίας τα ρωσικά τζιπ που κατά πολλούς έχουν βοηθήσει τα μέγιστα τους Ρώσους και τις δυνάμεις του Άσαντ να εδραιώσουν την παρουσία τους στην Συρία. Πρόκειται για το Gaz-2330 Tigr (Tίγρης) το οποίο ξεκίνησε να παράγεται το 2004 από την ρωσική στρατιωτική βιομηχανία.

Τα πρώτα οχήματα παρουσιάστηκαν στο expo στρατιωτικών ειδών στο Άμπου Ντάμπι, με το όχημα να έχει κατασκευαστεί ειδικά για το κλίμα της Μέσης Ανατολής, σύμφωνα με σχετικό άρθρο.

Το Tigr είναι ιδιαίτερα ικανό σε off-road διαδρομές ενώ ένα μεγάλο πλεονέκτημά του είναι ο χαμηλός θόρυβος και το υψηλό επίπεδο προστασίας που παρέχει στο στρατιωτικό προσωπικό που μεταφέρει.

το όχημα έχει σχεδιαστεί ώστε να αποδίδει τα μέγιστα σε συνθήκες ερήμου. Μπορεί να μεταφέρει διαφορετικά είδη όπλων, από πυροβόλα όπλα μέχρι εκτοξευτήρες αντιαρματικών πυραύλων.Η τιμή του Gaz-2330 Tigr είναι στα 120.000 δολάρια, ενώ η τελική του ταχύτητα είναι στα 125 – 140 km/h.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΒΙΝΤΕΟ με το Desert Tiger: Tο ρωσικό τζιπ που άλλαξε τον πόλεμο στην Συρία
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications