12 Ιουν 2016

Το Ολλανδικό πλοίο Ourang Medan, ένα ανεξιχίαστο μυστήριο (video)

Το Ολλανδικό πλοίο Ourang Medan, ένα ανεξιχίαστο μυστήριο (photos-video)

Τον Ιούνιο του 1947, δύο Αμερικανικά φορτηγά πλοία τα «πόλη της Βαλτιμόρης» (City of Baltimore),και «Ασημένιο αστέρι» (Silver Star),πιάνουν ενα σήμα στους ασυρμάτους τους απο ένα ολλανδικό εμπορικό πλοίο που έπλεε κοντά στην περιοχή όπου βρίσκονταν (ινδονησία) και ονομάζονταν «Ουράνγκ μεντάν» (Ourang Medan).

Ο Ασυρματιστής αυτού του πλοίου, αναφερει πως όλοι οι επιβαίνοντες καπετάνιος, αξιωματικοί αλλα και ναυτές στο πλοίο του,ηταν νεκροί ενώ λιγο μετά αρχίζει να φωναζει μέσω του ασυρμάτου,και καθώς το σήμα χαλούσε,φώναξε «πεθαίνω».

Οταν τελικά τα δύο Αμερικανικα φορτηγά πλοία σπευδουν στο σημείο οπου ειχε δηλώσει ο ασυρματιστής και εντοπίζουν το «Ουράνγκ μεντάν»,το πλήρωμα ενός απο αυτά, του Silver Star, επιβιβαζεται στο φαινομενικά φυσιολογικό Ourang Medan,για να διαπιστωσουν τελικά πως όλο το πλήρωμα ήταν Νεκροί

Το πληρωμα του Silver Star που επιβιβάστηκε πάνω στο Ourang Medan διαπίστωσε πως όλα τα πτώματα (μέλη του πληρώματος), πάνω στο πλοίο ειχαν ανοιχτα τα μάτια τους, ενώ φαίνονταν σαν κάτι να τους ειχε τρομοκρατήσει πριν πέθάνουν.

Επίσης σε κανενα πτώμα δεν υπηρχε κάποιο ορατό σημάδι τραυματισμού, ενώ σε καποιο σημείο του πλοίου υπήρχε ο σκελετός ενος σκύλου. Καθώς το πλήρωμα του Silver Star εξερευνούσε τα πτώματα ξαφνικά ξεσπάει -απο το πουθενά- μια φωτιά στο κϋττος, αναγκάζοντας το πλήρωμα του Silver Star να το εκκενώσουν, πριν αυτό τελικά βυθιστεί εξαιτίας της Φωτιάς.

Για τα πληρώματα των δύο Αμερικανικων Φορτηγών πλοίων ηταν μια πρωτόγνωρη κατάσταση : Είχαν λάβει ένα σήμα κινδύνου απο ένα πλοίο στην περιοχή,το εντοπιζουν, αποβιβάζονται και διαπιστώνουν πως όλοι ήταν νεκροί και στην συνέχεια ξεσπάει μια φωτιά η οποία προκαλεί τεράστια ζημιά στο πλοίο και το βυθίζει μπροστά στα μάτια τους. Ηταν κάτι εξαιρετικά μυστήριο.

Αμέσως μετά το περιστατικό,τα δύο Αμερικανικά πλοία ειδοποιούν την Αμερικανική ακτοφυλακή η οποία ξεκινάει εκτεταμενες ερευνες για το πλοίο με το όνομα Ourang Medan και του πού και σε ποιόν αυτό ανήκει.Η Αμερικανική ακτοφυλακή ανακαλυπτει πως το όνομα «Ourang Medan» ήταν απο την Ινδονησία και πως το «Medan» ηταν η μεγαλυτερη πόλη της Σουμάτρας (Ινδονησία).

Το «Ourang Medan» σήμαινε «Ο Ανθρωπος απο το Μεντάν».
Ωστόσο το περίεργο της Κατάστασης ήταν πως η Αμερικανική ακτοφυλακή δεν βρήκε τίποτα άλλο σχετικά με αυτό το πλοίο : Ουτε σε ποιόν άνηκε,ουτε ποιός ήταν ο προορισμός του αλλα και ούτε αν υπήρξε ποτέ ενα τέτοιο πλοίο.

Η Αμερικανική ακτοφυλακή υπέθεσε πως τα πληρώματα των δύο Αμερικανικών Φορτηγών πλοίων λεγανε ψέματα σχετικά με το περιστατικό,αλλα μετά απο ερευνες και ανακρίσεις τα πληρώματα των Αμερικανικών πλοίων που εσπευσαν σε βοήθεια έλεγαν ακριβώς τα ίδια πράγματα. Παρόλα αυτά οι Αμερικανική ακτοφυλακή ερεύνησε εξονυχιστικά τα Ολλανδικά αρχεία νηολόγισης πλοίων για να διαπιστωσουν πως απλά δεν υπάρχει ένα τετοιο πλοίο. Τι εκείνη την μέρα στα στενά της Ινδονησίας ;

Η Αμερικανική ακτοφυλακή ειχε τις αναφορές δύο φορτηγών πλοίων σχετικά με το περιστατικό αλλα και την επικοινωνία των πλοίων αυτών αναφέρωντας το περιστατικό, την εκρηξη και την βύθιση ενος πλοίου με το όνομα «Ourang Medan«.Επίσης ειχε τις μαρτυριες ολου του πληρώματος του «Silver Star» που εσπευσε και αποβιβάστηκε στο «Ourang Medan».Ωστόσο δεν μπορούσε να βρεί αν αυτό το πλοίο υπάρχει ή όχι !

Πολλοι ερευνητές μετά το περιστατικό εσπευσαν να ερευνήσουν σχετικά με την ύπαρξη ή όχι του «Ourang Medan» και το εάν το περιστατικό που ανέφεραν τα δύο Αμερικανικά φορτηγά πλοία ήταν αληθινό. Πολλοί ερευνητές θεωρούν πως η μαρτυρία των πληρωματων δύο πλοίων ηταν Αληθινή και πως το «Ourang Medan» ειχε εμπλακεί σε πράξεις λαθρεμπορίας χημικών ουσιών, όπως κυανιούχου καλίου και νιτρογλυκερίνης ή ακόμη και μεταφορά χημικών όπλων.

Ηταν συνεπώς ένα «παράνομο» πλοίο που δεν φαινόταν πουθενά. ‘Οσον αφορά τους θανάτους του πληρώματος υποστηρίζουν πως ίσως το νερό της θάλασσας εισήλθε στο πλοίο (μεσω καποιας θαλασσοταραχής) το οποίο αντέδράσε με το χημικό φορτίο απελευθερώνοντας τοξικά αέρια, τα οποία στη συνέχεια προκάλεσε τον θάνατο του πλήρωματος με τον τρόπο που περιγραψαν οι Αντρες του Silver Star που επιβιβάστηκαν πάνω στο πλοίο και τους βρήκαν νεκρούς.

Ηταν συνεπώς ένα «παράνομο» πλοίο που δεν φαινόταν πουθενά. ‘Οσον αφορά τους θανάτους του πληρώματος υποστηρίζουν πως ίσως το νερό της θάλασσας εισήλθε στο πλοίο (μεσω καποιας θαλασσοταραχής) το οποίο αντέδράσε με το χημικό φορτίο απελευθερώνοντας τοξικά αέρια, τα οποία στη συνέχεια προκάλεσε τον θάνατο του πλήρωματος με τον τρόπο που περιγραψαν οι Αντρες του Silver Star που επιβιβάστηκαν πάνω στο πλοίο και τους βρήκαν νεκρούς.

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ UFO
Μια καπως «τραβηγμένη» θεωρία σχετικά με το μυστήριο του «Ourang Medan»,κανει λόγο για την επίθεση στο πλοίο απο εξωγήινους και UFO και γενικώς την πραγματοποίηση παραφυσικών φαινομένων που προκάλεσαν τον θάνατο του πληρώματος.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Το Ολλανδικό πλοίο Ourang Medan, ένα ανεξιχίαστο μυστήριο (video)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications