Η θαυμάστρια του Αλέξη Τσίπρα, τρώει... ακρίδες με την Πετρούλα (Βίντεο)
Η θαυμάστρια του Αλέξη Τσίπρα, τρώει... ακρίδες με την Πετρούλα (Βίντεο)

«Ένας χαμός σήμερα στα κανάλια και στο ίντερνετ με την κυρία Fan του Αλέξη Τσίπρα… βρε που την ξέρω να λέω!! Έψαξα το αρχείο μου και… είναι η πεθερά που έτρωγε κατσαρίδες , ακρίδες και γρύλους σε τηλεοπτική εκπομπή με την Πετρούλα! Τίποτα δεν μου ξεφεύγει…» Και τώρα δείτε την να τρώει ακρίδες…

Αναγνώστης που διαθέτει πλούσιο τηλεοπτικό αρχείο της ένδοξης ιδιωτικής τηλεόρασης μας έστειλε το ακόλουθο link της ομάδας του στο facebook.Στην ομάδα Rareandmore.blogspot.com...

Τη Δευτέρα, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στο Star, ήταν καλεσμένος ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο πρόεδρος του Ποταμιού κατά τη διάρκεια της εκπομπής είχε συνομιλία με ένθερμη ψηφοφόρο του Αλέξη Τσίπρα με την οποία διαφώνησε στο κατά πόσο ο πρωθυπουργός έχει πει όλο αυτό το διάστημα της διακυβέρνησής του ψέματα στον ελληνικό λαό.

Στην τοποθέτηση του κ. Θεοδωράκη ότι ο Τσίπρας είπε ψέματα στον ελληνικό λαό η ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ τον υπερασπίστηκε λέγοντας: «Δεν το δέχομαι, μην το ξαναπείτε. Δεν είπε ψέμματα, απλά υποσχέθηκε κάποια πράγματα που ήθελε να τα κάνει. Ποια είναι τα ψέμματα; Είπε για τον ΕΝΦΙΑ ότι θα τον καταργήσει. Μπόρεσε; Οι δανειστές μας πιέζουν και τον πιέζουν και τον ίδιο»! αχου!!!(όταν ειναι ίδιος με τους "δανειστές" οι οι ίδιοι προώθησαν τους με και τους δε...)

Κάνοντας μία μικρή έρευνα για τη «θαυμάστρια» του Αλέξη Τσίπρα που κέρδισε τις εντυπώσεις με το πάθος της για το πρόσωπο του πρωθυπουργού, βρήκαμε πως η ζωή της έχει αρκετό ενδιαφέρον. Στο παρακάτω βίντεο θα την απολαύσετε σε ρόλο πεθεράς να τρώει ακρίδες και γρύλους δίπλα από τη ξανθιά καλλίγραμμη Πετρούλα Κωστίδου, σε εκπομπή που παρουσίαζε ο Βαγγέλης Περρής.

Extra: Ακρίδα Τσίπρα σε γυφτο-γλέντι:

krasodad.blogspot

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications