Δεν μπορεί να ειναι τοσο ηλίθιοι κάποιοι! πρέπει να τους πληρώνουν! άκρως επικίνδυνοι αριστεροί του διαδικτύου!
Δεν μπορεί να ειναι τοσο ηλίθιοι κάποιοι! πρέπει να τους πληρώνουν! άκρως επικίνδυνοι

Στημένα τα επεισόδια,με τατουάζ,ναζιστών του Χίτλερ,οι δήθεν »Ρώσοι»χούλιγκανς!!! ο τίτλος! ναζιστών του Χίτλερ; ζει ακομα;

Ο ασύμετρος πόλεμος μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων,καλά κρατεί.Σύμφωνα λοιπόν με πολύ καλά ενημερωμένες πηγές από την ρωσική κυβέρνηση,κλιμάκιο της FSB,κατεβαίνει στην Γαλλία,με σκοπό να ερευνήσει τους πυρήνες,των δήθεν Ρώσων,φιλάθλων,που ενεπλάκησαν σε σφοδρές συγκρούσεις,με τους Εγγλέζους φιλάθλους.Σύμφωνα λοιπόν με φωτογραφία που μόλις κυκλοφόρησε(ΒΛ.ΦΏΤΟ),φαίνεται »Ρώσσος»φίλαθλος,ο οποίος,λαμβάνει μέρος στα επεισόδια και έχει τατουάζ,στο μπράτσο,με τον δολοφόνο των Ρώσων ορθοδόξων,στην Ανατολική Ουκρανία,τον περιβόητο ναζιστή του δεξιού τομέα Taras-Bulba!!!

Μάλιστα σαν να μην έφθανε αυτό,η ρωσική αποστολή κατήγγειλε,πως δυο άγνωστοι,προφασιζόμενοι τους φυσικοθεραπευτές,προσπάθησαν να εισχωρήσουν,στο προπονητικό κέντρο,που γυμνάζεται η ρωσική αποστολή!!!Απούσα η γαλλική αστυνομία,η οποία απ’ότι φαίνεται κοιμάται,κατόπιν εντολής,τον ύπνο του δικαίου.

Η αρχή οπως φαίνεται dioptra-news.com (http://dioptra-news.com/2016/06/14/%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83/) ακολουθούν www.triklopodia.gr το εκαναν και share 100 καθυστερημένοι(να εντοπιστούν και να τους αφαιρεθεί το δικαίωμα να ψηφίζουν) καθώς και αλλες σελίδες σκουπίδια του ίντερνετ !

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΝΑΖΙ αλλα ένας αετός σαν αυτο που εχουν οι Αλβανοί ... 2 τον δολοφόνο των Ρώσων ορθοδόξων,στην Ανατολική Ουκρανία,τον περιβόητο ναζιστή του δεξιού τομέα!ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΒΛΉΜΑ ΗΛΙΘΙΕ; ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΟΚΕ! ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ! δεν υπήρχαν ναζι στην Ουκρανία αλλα μισθοφόροι Blackwater που το έπαιζαν ναζι, μαζί με ντόπιους κομμουνιστές,το έπαιζαν ναζι για να κανουν προπαγάνδα σε όλη την Ευρώπη οι αριστεροί ,οτι δεν ξεσηκώθηκαν γιατι τους ήρθε θεία φώτιση, οι γνωστοί άγνωστοι χρήσιμοι ηλίθιοι κομμουνιστές, για να μπει στο ΔΝΤ η Ουκρανία! τους ταΐζουν και ψυχοφάρμακα για να σκοτώνουν χωρίς ενδοιασμούς! ίδια ιστορια χρονιά τώρα!

Είναι απίστευτο τι ηλιθιότητα επικρατεί! ακομα και σβάστικα να είχε κάποιος Ρώσος φίλαθλος που κολλάει η Ουκρανία; μήπως αν έχει ένας φίλαθλος σβάστικα θα θεωρηθεί όλη η ομάδα ναζιστική οργάνωση; και να φανταστεί κάνεις οτι όλο αυτο περί ναζι στην Ουκρανία απο μια στυμμένη φώτο το εχουν πιστέψει σαν πρόβατα πολλοί! το είπαν οι έγκυροι αριστεροί πίσω απο "έγκυρες" πήγες , όποτε ετσι ειναι!οταν αριστεροί οπως και οι προκάτοχοι τους κομμουνιστές και αλήθεια δεν πάνε μαζί!ΠΟΤΕ! το λέγαμε απο το 2013 το είδατε κάποιοι αν και αργά! Η αλήθεια ειναι οτι όλη η "ιδεολογία" σοσιαλισμού κομμουνισμού ειναι για ξεχωρίζουν τους δικούς τους!! (Κομμουνισμός Σοσιαλισμός όταν το εγχειρίδιο κατάληψης της εξουσίας απο τους Εβραίους γίνεται ιδεολογία και κόμμα απο ορδές Καθυστερημένων!)©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications