24 Ιουν 2016

Λάρισα: 36χρονος Αλβανός έγινε εμπρηστής επειδή όπως ισχυρίστηκε δεν του έδιναν δουλειά!

Λάρισα: 36χρονος Αλβανός έγινε εμπρηστής επειδή όπως ισχυρίστηκε δεν του έδιναν δουλειά!

Ο 36χρονος Αλβανός συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από άνδρες της Πυροσβεστικής και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. - Ισχυρίστηκε ότι οι ιδιοκτήτες των χωραφιών του χρωστούσαν και του έκοψαν το μεροκάματο.

Μπροστά στα μάτια εργατών που φόρτωναν τις μπάλες από άχυρο μπήκε σε ένα χωράφι έξω από τη Λάρισα που -ευτυχώς- ήταν θερισμένο και άρχισε να βάζει φωτιά σε διαφορετικές εστίες, ένας 36χρονος Αλβανός ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από άνδρες της Πυροσβεστικής και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.!

Ο λόγος που επικαλέστηκε ο αλλοδαπός εμπρηστής, άφησε άφωνους αυτούς που τον ανέκριναν.
Όπως ισχυρίστηκε, οι ιδιοκτήτες των χωραφιών του χρωστούσαν χρήματα και δεν του τα έδιναν, αλλά δεν του έδιναν ούτε δουλειά για να κάνει μεροκάματα!

Γι' αυτό, αποφάσισε να τους εκδικηθεί καταστρέφοντας τα χωράφια τους!
Ο εμπρηστής, που ισχυρίστηκε πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ανακρίνεται για το ενδεχόμενο να έχει προκαλέσει και άλλες πυρκαγιάς στην περιοχή και στη συνέχεια θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για απόπειρα εμπρησμού.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Λάρισα: 36χρονος Αλβανός έγινε εμπρηστής επειδή όπως ισχυρίστηκε δεν του έδιναν δουλειά!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: