Καταγγελία Δημάρχου Ωραιοκάστρου: Μισθώνουν σπίτια για λαθρομετανάστες χωρίς την άδειά μας!
Καταγγελία Δημάρχου Ωραιοκάστρου: Μισθώνουν σπίτια για λαθρομετανάστες χωρίς την άδειά μας!

Το ότι η Χώρα μας έχει μετατραπεί σε κέντρο διερχομένων, με τις αρμόδιες αρχές να έχουν απεμπολήσει κάθε έννοια Εθνικής Κυριαρχίας φαίνεται από πολλές περιπτώσεις. Το ζήτημα των “προσφύγων” είναι ενδεικτικό της όλης κατάστασης.

Στην καταγγελία ότι άτομα της Ύπατης Αρμοστείας επικοινωνούν με πολίτες στο Ωραιόκαστρο ζητώντας να νοικιάσουν χώρους για φιλοξενία προσφύγων κάνει ο δήμαρχος της περιοχής Αστέριος Γαβότσης, εκφράζοντας παράλληλα την δυσαρέσκειά του καθώς, όπως λέει, έτσι δεν θα αδειάσει ποτέ η περιοχή από πρόσφυγες, όπως του υποσχέθηκαν οι αρμόδιοι υπουργοί.

"Έπειτα από επανειλημμένες καταγγελίες συμπολιτών μας αναφορικά με οχλήσεις τους από άτομα τα οποία τους ζητούν να μισθώσουν επαγγελματικούς χώρους, ανενεργές ξενοδοχειακές μονάδες, οικίες και αγροτεμάχια, η δημοτική Αρχή Ωραιοκάστρου θέλει να ενημερώσει τους δημότες μας ότι ουδέποτε έχει συνομιλήσει ή συναντηθεί με τα εν λόγω άτομα, τα οποία φέρεται ότι ανήκουν στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

Η διοίκηση δηλώνει την άγνοιά της όσον αφορά τη μίσθωση χώρων για την φιλοξενία προσφύγων μεταναστών στα διοικητικά όρια του δήμου της, καθώς και την πλήρη αντίθεσή της, καθώς με τον τρόπο αυτόν δεν θα επέλθει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο η αποσυμφόρηση του δήμου μας, όπως δεσμεύτηκε πριν από λίγες ημέρες ο αρμόδιος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας” αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του δημάρχου.

Από την τόσο σοβαρή καταγγελία που κάνει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου είναι ολοφάνερο ότι η κυβέρνηση, οι ΜΚΟ, οι “αντιρατσιστές”, “οι αλληλέγγυοι” και οι άλλοι συνοδοιπόροι του “συνταγματικού τόξου” έχουν ως κεντρικό τους σκοπό την μονιμοποίηση και την νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών, ως ένα “φυσιολογικό αποτέλεσμα” από την χρόνια παραμονή τους εδώ.

Με μπόλικα λεφτά να ρέουν, άγνωστο από ποια πηγή, επιχειρούν να δελεάσουν συμπατριώτες μας, τάζοντάς τους χρήματα προκειμένου να νοικιάσουν χώρους για την εγκατάσταση των λαθρομεταναστών. Και προφανώς, αυτό που συμβαίνει στο Ωραιόκαστρο συμβαίνει και σ' άλλες περιοχές της Χώρας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications