2 Ιουν 2016

Αυτό είναι το κοντινό σου μέλλον νεοέλληνα !- Σκηνές Βενεζουέλας στη Θεσσαλονίκη για λίγα τρόφιμα - ΒΙΝΤΕΟ!!

Αυτό είναι το κοντινό σου μέλλον νεοέλληνα - Σκηνές Βενεζουέλας στη Θεσσαλονίκη για λίγα τρόφιμα - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοκρατία εχουν και στην Βενεζουέλα!!! αυτή την δημοκρατία της βρετανικής Αυτοκρατορίας που άρχισε 2 πολέμους αν έχεις ακουστά! και διάλυσε χώρες σε μικρότερες χώρες πιο ελεγχόμενες!. Οι πιο πρόσφατες βουλευτικές εκλογές διεξήχθησαν στις 6 Δεκεμβρίου 2015. Η αντιπολίτευση κατήγαγε ιστορική νίκη! και για πρώτη φορά (οπως εδώ αριστερα !) από το 1999 το κυβερνών κόμμα έχασε την πλειοψηφία των εδρών στο κοινοβούλιο. Οι πιο πρόσφατες προεδρικές εκλογές έγιναν στις 14 Απριλίου 2013 για την εκλογή του διαδόχου του δολοφονημένου απο την cia Ούγο Τσάβες . Πρόεδρος εξελέγη ο Νικολάς Μαδούρο (πράκτορας).

Σκηνές Βενεζουέλας στη Θεσσαλονίκη για λίγα τρόφιμα. Χιλιάδες Ελληνες, δικαιούχοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» άρχισαν να σπρώχνονται και να φωνάζουν μετά από ώρες αναμονής με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός.

Ατομα λιποθύμησαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. Για να συγκρατήσουν τον κόσμο οι υπεύθυνοι έβαλαν κάγκελα μπροστά από το σημείο της διανομής αλλά αυτό άναψε τα αίματα, καθώς οι παρευρισκόμενοι τα έριξαν και προσπάθησαν να πλησιάσουν τους πάγκους που είχαν στηθεί, με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγη ώρα η διανομή έως ότου αποκατασταθεί η τάξη.

Η διανομή τροφίμων για δικαιούχους του ΤΕΒΑ από τον δήμο Θεσσαλονίκης, ήταν προγραμματισμένη για τις 09:00 το πρωί. Ο κόσμος συγκεντρώθηκε στο σημείο αλλά εκεί δεν ήταν κανείς. Λίγο αργότερα υπεύθυνος, ενημέρωσε τους δικαιούχους, ότι δεν έχουν φτάσει τα φορτηγά με τα τρόφιμα και για αυτό το λόγο θα αργήσει η διανομή. Ωστόσο στο σημείο της διανομής, στο Περίπτερο 16 της ΔΕΘ, από πολύ νωρίς είχε μαζευτεί πάρα πολύ κόσμος, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική.

Οι τεράστιες ουρές είχαν σχηματιστεί για την διανομή τροφίμων, φρούτων-λαχανικών, ελαιολάδου, κοτόπουλου, τυριού και ειδών βασικής υλικής συνδρομής (απορρυπαντικά ρούχων και πιάτων), γεγονός που καταδεικνύει την απόγνωση του κόσμου. Οι δικαιούχοι, που συνολικά έφτασαν τους 9.196, κατά την προσέλευσή τους ήταν αναγκαίο να προσκομίζουν το δελτίο ταυτότητας ή το διαβατήριό τους, την αίτηση ΗΔΙΚΑ-ΤΕΒΑ και εξουσιοδότηση, σε περίπτωση που δεν παρελάμβαναν αυτοπροσώπως τα είδη. Κάτι από Βενεζουέλα δηλαδή…

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αυτό είναι το κοντινό σου μέλλον νεοέλληνα !- Σκηνές Βενεζουέλας στη Θεσσαλονίκη για λίγα τρόφιμα - ΒΙΝΤΕΟ!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats