21 Ιουν 2016

ΝΕΑ ΤΑΞΗ Εκπαίδευση «δούλων» στα ελληνικά σχολεία – Τέλος στην αξιολόγηση, καταργείται η ιστορία των Ελλήνων

ΝΕΑ ΤΑΞΗ Εκπαίδευση «δούλων» στα ελληνικά σχολεία – Τέλος στην αξιολόγηση, καταργείται η ιστορία των Ελλήνων

Η κομμουνιστική νοοτροπία, που ουσιαστικά είναι η νοοτροπία της νέας τάξης, ορίζει να υπάρχει εξίσωση των πάντων αλλά προς τα κάτω και κανείς να μην μπορεί να ξεχωρίσει από το πλήθος. Στην ουσία αυτό ονομάζεται ρομποτοποίηση των ανθρώπων.

Σε αυτή την κατεύθυνση, η κυβέρνηση κατήργησε τα πρότυπα σχολεία και την αριστεία με τις ρυθμίσεις Μπαλτά. Τώρα έρχονται και τα σχέδια του υπουργείου παιδείας, για εισαγωγή στα πανεπιστήμια με λίστα και κατάργηση της βαθμολόγησης στα γυμνάσια.

Επίσης, προτείνεται αντικατάσταση κεφαλαίων της Ιστορίας με μαθήματα που αγγίζουν περισσότερο την επικαιρότητα, στο πλαίσιο της «άρσης της λογικής της επανάληψης σε κύκλους των σχολικών αντικειμένων (π.χ. στο μάθημα της Ιστορίας) με έμφαση στο χρονικό και τοπικό παρόν και εξασφάλιση της εσωτερικής συνοχής της ύλης που διδάσκεται σε διαφορετικά αντικείμενα (π.χ. Λογοτεχνία – Ιστορία – Γεωγραφία)», όπως τονίζεται σε έκθεση του κ. Λιάκου.

Στην ουσία, οι Έλληνες να ξεχάσουν την δια πυρός και σιδήρου ιστορία τους, ώστε να σβηστεί από το μυαλό τους το ανυπότακτο του ελληνικού πνεύματος απέναντι στις επιταγές των παγκοσμιοποιητών δια μέσου των χιλιετιών που κύλησαν.

Έτσι θα προχωρήσει η χειραγώγηση των νέων καιη καταπολέμηση της αυθόρμητης σκέψης!Στόχος της νέας τάξης είναι το να γίνουμε όλοι δούλοι!
Η Ελλάδα ήταν όπως μας έλεγαν πενήντα χρόνια πίοσω από τα «πολιτισμένα» κράτη. Τώρα ήρθε η ώρα της ακόμη μεγαλύτερης χαϊβανοποίησης του πληθυσμού.

Γιαλαντζί Χριστιανοί, γιαλαντζί Έλληνες, γιαλαντζί δημοκράτες. Ο Τζωρτζ Σόρρος εξάλλου, έχει τα τσιράκια του παντού, στην τηλεόραση και στο ιντερνέτ για να βρωμίζουν ότι ακουμπάνε.prisonplanet.gr ΥΓ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ :H φώτο δεν ειναι για εφέ, πολλοί θα την δουν ελάχιστοι θα καταλάβουν, ίσως και κανένας!!.... την βγάλαμε γιατι πρώτη φορά μας έκανε block το facebook βλέπε εδώ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

2σχόλια:

ΝΕΑ ΤΑΞΗ Εκπαίδευση «δούλων» στα ελληνικά σχολεία – Τέλος στην αξιολόγηση, καταργείται η ιστορία των Ελλήνων
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageluan

Μας καλλιεργουνε , μας πίνουν το αιμα,μας πηδανε, κ μας σκοτώνουν, βρησκεται καμια διαφορα με τα αλλα ζωα, κ σου λεει πιστεψε στο θεο που εμεις σου φτιαξαμε,εχουν απόκρυψη κ την αλήθεινη ιστορία ,δλδ που να πας να βαρεξεις το κεφαλή σου στον τυχο ? Που?
Απο το που ειμαστε σπερματοζωαρια μεχρι που πεθαίνουμε αυτοι μας φτιαχνουν κ μας ελέγχουν,κ αμα τους λες εεε αυτο κ αυτο σου κανουν ξυπνατε...μετα σιωπη λες κ τους μιλας σε αλλη γλωσσα κ σου γυρνάνε την πλατη.

ξεκινησα να διαβαζω την σειρα,ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑς,απο εκει λοιπον μπορω τωρα να πω οτι οι φωτο μας λενε .πραγαματικα ηταν η αρχη του κακου μιας αλλα πλασματα απο αλλου οχι απο την γη, συνουσιαστικαν με γυναικες ανθρωπων και τα παιδια που προεκυψαν ηταν το ΚΑΚΟ......

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications