21 Ιουν 2016

Ανακοίνωση ! την αλήθεια σας δεν την δέχομαι πια!

Ανακοίνωση ! την αλήθεια σας δεν την δέχομαι πια!

Ενοχλήθηκαν τα τσιράκια άλλη μια φορά ! για πρώτη φορά έπεσαν ολα μαζί και μας εκαναν αναφορά!

Λογικά είμαστε η μοναδική σελίδα στην Ελλάδα που μας εχουν κάνει τοσο πόλεμο!η κριτική της ελεύθερης αντίληψης των πραγμάτων απουσιάζει απο πολλούς ,ο λόγος που γίνεται αυτο δεν ειναι τυχαίος !!!οπως ένας υπολογιστής ανάλογα το λογισμικό που θα του βάλεις με αυτο τρέχει..

Ο πόλεμος που εχουν κάνει εδώ και 1-2 χρονιά περιλαμβάνει:antiseo -DDoS attack , είμαι πιο έξυπνος απο όσο νόμιζαν με νοημοσύνη πολύ πάνω απο τον μεσώ όρο !! όποτε δεύτερος πόλεμος= οργανωμένες συκοφαντίες, συκοφαντική δυσφήμηση ανοιχτά προς την σελίδα, αναφορες και αλλα πολλά.... πάει περίπατο η ελευθεριά του λογού! εκτός απο "ρομπότ" συγκεκριμένης "ιδεολογίας"! εχουμε και πάσης φύσεως ηλίθιους! λες και τους έβαλαν με το ζόρι εδώ η να τους βγάλουν με το ζόρι απο το ματριξ που ζουν !όσοι δεν αντέχουν την αλήθεια να μείνουν στα ψεμματα τους! γιατι στερούν απο τους άλλους την γνώση; να πάτε σε "έγκυρες πήγες" τύπου πρώτο θέμα να μείνετε πρόβατα! δεν βάλαμε κανέναν με τον ζόρι εδώ οπως άλλοι με αυτόματα like αλλα εκεί δεν μιλάει κάνεις!! ούτε κρατάμε κανέναν, ο δρόμος ανοιχτός και τα "σκυλια" σας οδηγούν!

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ:Παν πρόσωπον έχει δικαίωµα εις την ελευθερίαν εκφράσεως. Το δικαίωµα τούτο περιλαµβάνει την ελευθερίαν γνώµης ως και την ελευθερίαν λήψεως ή µεταδόσεως πληροφοριών ή ιδεών, άνευ επεµβάσεως δηµοσίων αρχών και ασχέτως συνόρων.

Το Άρθρο 19 του Συντάγµατος διαλαµβάνει τα πιο κάτω: «1. Έκαστος έχει το δικαίωµα ελευθερίας του λόγου και της καθ΄ οιονδήποτε τρόπον εκφράσεως.
2. Το δικαίωµα τούτου περιλαµβάνει την ελευθερίαν της γνώµης, της λήψεως και µεταδόσεως πληροφοριών και ιδεών άνευ επεµβάσεως οιασδήποτε δηµοσίας αρχής και ανεξαρτήτως συνόρων.
3. Η ενάσκησις των δικαιωµάτων, περί ων η πρώτη και δευτέρα
παράγραφος του παρόντος άρθρου, δύναται να υποβληθή εις διατυπώσεις, όρους, περιορισµούς ή ποινάς..... ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΡΑΤΟΥΝ ΑΔΊΚΗΜΑ , ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ? (ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ)

Ε λοιπόν ήλιος λάμπει και ☀ (ο μαύρος ήλιος)☀ και δεν μπορείτε να τον σβήστε! την αλήθεια σας δεν την δέχομαι πια!αφιερωμένο...

Τι τους ενόχλησε πιο πολύ; μην ειναι περί θρησκειών φύλακες μυαλών ; μην ειναι για μασονους; μην ειναι για μεταναστες; οχι αυτά όλοι τα βαζουν !απο ενα ο καθένας κάθε φορά!

Το ποτήρι ξεχείλισε γιατι κατάλαβαν οτι πραγματικά, μάλλον είμαι ο μοναδικός στην Ελλάδα,και οχι μόνο, που βλέπω την αλήθεια !η φωτογραφία και ποστ που τους ενόχλησε πιο πολύ ειναι αυτή διπλά! το μεγάλο μυστικό! που δεν έχει ανακαλύψει ούτε ένας τόσα χρονιά στην Ελλάδα, τουλάχιστον σε επίπεδο ιστοσελίδας και ερευνάς! να ήταν μόνο αυτο; οχι! άπλα βρήκα τι ήξερε ο Χίτλερ, και οι μασόνοι ανώτερου βαθμού! μην ειστε ηλίθιοι "σκυλια" δεν θα πω στην μάζα τι παίζεται! εξάλλου ειναι "######" οι πιο πολλοί! και ενα μάτσο πρόβατα που ελέγχεται μέσα στο μαντρί (ιστοσελίδες ιδεολογίες θρησκείες!) αυτά τα λίγα! Η Μήπως η φώτο που βάλαμε το πρωί που έδειχνε κατι γιατι την μεγαλύτερη συνωμοσία οχι θεωρία! της ανθρωπότητας; (όσοι πρόλαβαν την είδαν )

"Ψυχολογικό" τεστ ! αν νιώθετε τρόμο με τον ήχο στο βίντεο, μην ξανα πατήστε εδώ! έχει ενα σορό σελίδες του συστήματος να πάτε! ευχαριστώ! δεν εχουν ιδέα τι παίζεται οι μάζες!! !©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ☯

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ανακοίνωση ! την αλήθεια σας δεν την δέχομαι πια!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats