25 Ιουν 2016

ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!– Δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα ανακοίνωσε ο Τσίπρας από το Στρασβούργο

Δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα ανακοίνωσε ο Τσίπρας από το Στρασβούργο

Στις αλλαγές που έρχονται από το Φθινόπωρο στις εργασιακές σχέσεις στην Ελλάδα αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός, κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Στρασβούργο.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε εκτενώς στην προσφυγική κρίση, στο ρόλο της Ευρώπης και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της χώρας μας, ενώ προανήγγειλε τη δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα.

Για τα εργασιακά επεσήμανε ότι χρειάζεται μια «θεσμική αναδιοργάνωση και όχι ισοπέδωση της αγοράς εργασίας», επισημαίνοντας ότι είναι αναγκάια «όχι λιγότερη, αλλά περισσότερη και καλύτερη Ευρώπη».

Ο "έλληνας" πρωθυπουργός ζήτησε ένα «νέο κοινωνικό συμβόλαιο με την Ευρώπη, η οποία έχει ανοιχτά τα σύνορά της στη λιτότητα και κλειστά στους πρόσφυγες», όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης να βοηθήσει τους πρόσφυγες και μετανάστες που εγκλωβίστηκαν στην Ελλάδα, μετά τις μονομερείς ενέργεις χωρών της βόρειας Ευρώπης να κλείσουν τα σύνορά τους.

Παράλληλα, προανήγγειλε παρεμβάσεις για τη διασφάλιση των ρομά στην Ελλάδα, αλλά και τη δημιουργία τζαμιού και μουσουλμανικού νεκροταφείου στην Αθήνα, «που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και καιρό, επειδή οφείλουμε να προσαπίζουμε ενεργά τις δικές μας αρχές και αξίες».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!– Δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα ανακοίνωσε ο Τσίπρας από το Στρασβούργο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications