27 Φεβ 2018

Οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ενός ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ για τον ΑΡΗ

Οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ενός ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ για τον ΑΡΗ

Ίσως, είναι μία από τις λίγες επίσημες ανακοινώσεις που, ουσιαστικά, φαίνεται να επιβεβαιώνουν τις υποψίες πολλών…Ο Stubblebine είναι συνταξιούχος Υποστράτηγος των ΗΠΑ. Ήταν επίσης ο Γενικός Διοικητής της Υπηρεσίας Πληροφοριών και Ασφάλειας Διοίκησηςτου Αμερικανικού Στρατού (INSCOM).Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένας από τους πιο διακεκριμένους και επικεφαλής της US Army Intelligence, με 16.000 στρατιώτες υπό τις διαταγές του. Ήταν ένας μεγάλος υπέρμαχος των «ψυχικών» εχθροπραξιών και βασικός παράγοντας στο project «Stargate», το οποίο ήταν ένα πρόγραμμα απομακρυσμένης όρασης (Remote vewing).

Η «απομακρυσμένη προβολή» μπορεί να οριστεί με πολλούς τρόπους και είναι η ικανότητα κάποιων ατόμων να μπορούν να «δουν» και να περιγράψουν μια απομακρυσμένη γεωγραφική θέση μέχρι αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά (μερικές φορές ακόμη περισσότερο) από τη φυσική θέση που βρίσκονται.

Exploration). Σε αυτό το πρόγραμμα, τα άτομα περιέγραψαν με επιτυχία φυσικά αντικείμενα που είδαν χιλιόμετρα μακριά από την θέση τους.

Τα αποτελέσματα αυτού του έργου αποχαρακτηρίστηκαν και δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα Επιστημονικής Εξερεύνησης (Journal of Scientific Το πρόγραμμα αυτό ήταν η έμπνευση πίσω από την ταινία «Men Who Stare At Goats». Εκείνο όμως που ξεχωρίζει είναι αυτό που είπε ο Στάμπλμπαϊν για τον Άρη, προφανώς, χάρη σε κάποιες «απομακρυσμένες οράσεις» του προγράμματος StarGate:

«Υπάρχουν δομές στην επιφάνεια του Άρη. Για την ιστορία θα σας πω ότι υπάρχουν δομές και κάτω από την επιφάνεια του Άρη, που δεν μπορούν να δουν οι κάμερες του Voyager που πήγε το 1976. Θα σας πω, επίσης, ότι υπάρχουν μηχανήματα στην επιφάνεια του Άρη ενώ υπάρχουν μηχανήματα και κάτω από το επιφάνεια του Άρη που μπορείτε να δείτε, μπορείτε να μάθετε με λεπτομέρειες, μπορείτε να δείτε τι είναι, πού βρίσκονται, ποιοι είναι καθώς και πολλές λεπτομέρειες γι ‘αυτά». (Dolan, Richard. UFOs And The National Security State: New York: Richard Dolan Press)

Τα λεγόμενα του στρατηγού αμέσως-αμέσως γίνονται βούτυρο στο ψωμί των απανταχού συνωμοσιολόγων… Μήπως, τελικά, όλα αυτά που κατά καιρούς βλέπουμε στον πλανήτη Άρη, όπως διάφορα παράξενα, πιθανά ιπτάμενα αντικείμενα, ευρήματα που παραπέμπουν σε αγάλματα, άλλα που μοιάζουν με σαφή δείγματα αρχαίας τεχνολογίας, σχήματα που λογαριάζονται σαν γράμματα κάποιου αλφαβήτου, πιθανές μορφές ζωής, δομές όπως πυραμίδες, σφίγγες και κτίρια…

Μήπως όλα αυτά δεν είναι παρειδωλίες και παιχνίδια τους φωτός και της σκιάς; Μπορεί όλα αυτά να επιβεβαιώνουν την θεωρία που ισχυρίζεται η δισέγγονη του Αιζενχάουερ αλλά και πεζοναύτες, ότι υπάρχουν βάσεις εξωγήινων αλλά και ανθρώπων εκεί και πάνω;

diadrastika
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ενός ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ για τον ΑΡΗ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: