19 Ιουν 2016

ΑΜΟΚ ΦΙΛΗ : ΔΕΝ ΠΡΟΗΛΘΑΜΕ ΑΠΟ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΕΥΑ ! ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΊΘΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΑΡΒΊΝΟΥ!

ΑΜΟΚ  ΦΙΛΗ : ΔΕΝ ΠΡΟΗΛΘΑΜΕ ΑΠΟ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΕΥΑ ! ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΊΘΙΑ  ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΑΡΒΊΝΟΥ! ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΑ 2!!!

ΑΜΟΚ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ! ΦΙΛΗΣ: ΕΜΠΟΡΟΣ ΙΔΕΩΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ (ΕΜΠΟΡΟΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ)– ΔΕΝ ΠΡΟΗΛΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΕΥΑ!!

Μιλώντας στον Alpha 989 (8-6-2016), χαρακτήρισε ούτε λίγο ούτε πολύ “έμπορο ιδεών την Εκκλησία”επειδή διδάσκει την Αλήθεια, υπεραμύνθηκε της δήθεν θεωρίας του Δαρβίνου και αρνήθηκε ότι προήλθαμε από τον Αδάμ και την Εύα, υπονοώντας ότι τουλάχιστον ο ίδιος έχει πρόγονο τον πίθηκο:

“Δεν μπορούν να μπαινοβγαίνουν διάφοροι και να κάνουν εμπόριο και δεν το λέω αυτό για την Εκκλησία. Υπάρχουν διάφορα πράγματα που θέλουν να τα πουλάνε στους μαθητές. Και το «εμπόριο ιδεών» θέλει προσοχή. Δεν μπορεί το σχολείο να διδάσκει την ιστορία του Δαρβίνου και να μπαινοβγαίνουν θεολόγοι και ιερείς που να λένε ότι «αυτά τα πράγματα είναι ανοησίες και προήλθαμε από τον Αδάμ και την Εύα».

Μερικές αλήθειες:Δεν προήλθαμε από τον Αδάμ και την Εύα ! (εβραϊκό παραμύθι για μεγάλα παιδιά)δεν βλέπουν οτι υπάρχουν τουλάχιστον 4 διαφορετικά είδη ανθρώπων; που ουδεμιά σχέση εχουν μεταξύ τους , παλιά ξεχωρίζαν πολύ πιο εύκολα πριν την εισβολή των Μογγόλων στην Ευρώπη αυτο το είδος με ζωώδη πνεύμα, αρχικά μαύροι και έγιναν λευκοί με την μίξη με την ευρωπαϊκή φυλής

Δεν προήλθαμε απο την ηλίθια θεωρία του Δαρβίνου (παίζει να ήταν και Εβραίος! ) εκτός για τους λογούς που λέμε πιο πάνω , κανένα ζώο δεν έχει αλλάξει εδώ και 2000 χρονιά απο την αρχική του μορφή! πόσο μάλλον οτι ο άνθρωπος ειναι απο τον πίθηκο, άπλα εχουν κοινά με το αρχικό "καλούπι" δεν θα εξηγήσω τι ειναι αυτο αλλα και δεν θα δώσω αλλες πληροφορίες να τις πάρουν άλλοι ως δίκες τους .(ΥΓ αφαιρέσαμε ενα μεγάλο μέρος με αλήθειες γιατι δεν ειναι για όλους!αλλα και απειλών!)

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΑΜΟΚ ΦΙΛΗ : ΔΕΝ ΠΡΟΗΛΘΑΜΕ ΑΠΟ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΕΥΑ ! ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΊΘΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΑΡΒΊΝΟΥ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications