25 Ιουν 2016

Επαγγελματίες εκτελεστές πίσω από το έγκλημα με το καμένο πτώμα στα Λιμανάκια

Επαγγελματίες εκτελεστές πίσω από το έγκλημα με το καμένο πτώμα στα Λιμανάκια

Στις πιάτσες των τοξικομανών στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον δολοφόνο του 50χρονου ναυτικού, Αντώνη Μανουσάκη, του οποίου το πτώμα είχε βρεθεί απανθρακωμένο, στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης πριν από περίπου δυο εβδομάδες.

Μόλις το απόγευμα της Πέμπτης αναγνωρίστηκε τελικά το πτώμα του άτυχου άνδρα, o οποίος είναι σεσημασμένος για περιπτώσεις ναρκωτικών.(φώτο αρχείου) Η αναγνώριση του 50χρονου από συγγενή του πρώτου βαθμού, έγινε έπειτα από την δημοσιοποίηση φωτογραφιών των τατουάζ που είχε στα χέρια του το θύμα.

Πρόκειται για τατουάζ, που είχε φτιάξει με τρόπο ερασιτεχνικό το θύμα, τόσο στα καράβια που ταξίδευε, όσο και στις φυλακές όπου εξέτισε ποινή φυλάκισης κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Παράλληλα διαπιστώθηκε πως ήταν μόνιμος κάτοικος Πειραιά όπου και η καταγωγή του, ενώ κατά καιρούς έκανε μεροκάματα στην Ιχθυόσκαλα. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Aνθρωποκτονιών είχαν πάρει αποτυπώματα από τα δάχτυλα του νεκρού, πλην όμως και επειδή ήταν καμένα από την φωτιά που είχαν βάλει στο πτώμα οι δολοφόνοι, τα αποτυπώματα ήταν σε λανθάνουσα κατάσταση και έτσι δεν είχαν καταφέρει να τον ταυτοποιήσουν στη βάση δεδομένων τις ΕΛ.ΑΣ.

Πάντως και σύμφωνα με πληροφορίες η πρακτική που ακολούθησαν οι δολοφόνοι ή ο δολοφόνος του άτυχου ναυτικού, δείχνει επαγγελματίες του είδους καθώς φαίνεται πως γνώριζαν ότι το θύμα τους ήταν σεσημασμένος και για το λόγο αυτό η αναγνώρισή του θα ήταν άμεση από τις Αστυνομικές Αρχές.

Κατά συνέπεια τον έκαψαν - ενδέχεται να τον έκαψαν ενώ ο 50χρονος ήταν ζωντανός - και κυρίως έριξαν εύφλεκτο υγρό στο πρόσωπο του και στα χέρια του προκειμένου να δυσκολέψουν στο μέγιστο βαθμό την αναγνώριση του Α. Μανουσάκη από τις Αρχές.

Λόγο της εμπλοκής του θύματος σε υποθέσεις ναρκωτικών, οι αστυνομικοί ερευνούν με σοβαρότητα το ενδεχόμενο, οι δράστες να είχαν ως κίνητρο τους υποθέσεις ναρκωτικών στης οποίες ενεπλάκη ο 50χρονος, χωρίς βέβαια να αποκλείεται το ενδεχόμενο ο άτυχος άνδρας να ειχε αποκαλύψει επικίνδυνα μυστικά, σε “αυτιά” που δεν έπρεπε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που ερευνούν την υπόθεση έχουν επικεντρώσει τις προσπάθειες τους στο να συλλέξουν πληροφορίες, για τις επαφές και το φιλικό περιβάλλον του θύματος κυρίως στις πιάτσες των τοξικομανών στο κέντρο της Αθήνα και του Πειραιά όπου και σύχναζε ο 50χρονος ναυτικός.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Επαγγελματίες εκτελεστές πίσω από το έγκλημα με το καμένο πτώμα στα Λιμανάκια
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats