ΣΟΚ στο Πολύκαστρο Κιλκίς: Λαθρομετανάστης επιχείρησε να βιάσει μητέρα μικρού παιδιού!
ΣΟΚ στο Πολύκαστρο Κιλκίς: Λαθρομετανάστης επιχείρησε να βιάσει μητέρα μικρού παιδιού!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Πολύκαστρο Κιλκίς από την επίθεση που δέχτηκε μητέρα στο σπίτι της από νεαρό λαθρομετανάστη.

Ο δράστης της επίθεσης τριγυρνούσε στην περιοχή και έκανε βόλτες στις γειτονιές του Πολυκάστρου. Πέρασε έξω από μια αυλή όπου βρισκόταν η νεαρή μητέρα με το παιδί της.

Στην συνέχεια της ζήτησε στα αγγλικά κάτι να φάει και αυτή του έδωσε ένα κρουασάν και ένα χυμό. Αυτή η κίνηση συμπόνοιας όμως γέμισε με θράσος τον λαθρομετανάστη, ο οποίος έβγαλε από την τσέπη του ένα 50εύρο και το πρότεινε στην γυναίκα! Η γυναίκα πάνω στον πανικό της μπήκε στο σπίτι, όπου.... την ακολούθησε ο νεαρός λαθρομετανάστης, κάνοντας άσεμνες χειρονομίες. Τελικά η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια και αυτό την έσωσε.

Ο λαθρομετανάστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομική Τμήμα Πολυκάστρου. Να σημειωθεί επίσης ότι οι βάνδαλοι λαθρομετανάστες ως δείγμα... ευγνωμοσύνης κατέστρεψαν και το εκκλησάκι που βρίσκεται στο έξω από το χωριό Χέρσο Κιλκίς.

Την ίδια ώρα, η επίσημη πολιτεία που αφήνει αβοήθητους τους Έλληνες στέλνει καινούρια μονωτικά υλικά και κουβέρτες στο κέντρο φιλοξενίας για τους λαθρομετανάστες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications