ΣΟΚ στα Τρίκαλα: Γυναίκα και παιδιά έμεναν στο σπίτι με τον πατέρα τους νεκρό επί 3 μήνες
ΣΟΚ στα Τρίκαλα: Γυναίκα και παιδιά έμεναν στο σπίτι με τον πατέρα τους νεκρό επί 3 μήνες

Η σύντροφός του 75χρονου άντρα πάσχει όπως φαίνεται από ψυχολογικά προβλήματα ενώ στο ίδιο σπίτι και με αυτές τις συνθήκες έμεναν και τα ανήλικα παιδιά τους..

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί στα Τρίκαλα, όταν μία 53χρονη γυναίκα τους κάλεσε, λεγοντάς τους πως ο σύντροφός της είχε πεθάνει. Όταν όμως πήγαν εκεί, ανακάλυψαν τον 75χρονο νεκρό και σε προχωρημένη σήψη μέσα στο δωμάτιο.

Μέσα στο ίδιο σπίτι όμως και παρά την ύπαρξη της εξαιρετικά έντονης δυσοσμίας, λόγω της αποσύνθεσης της σορού, έμεναν η σύντροφός του και τα δύο ανήλικα κοριτσάκια που είχαν αποκτήσει μαζί, 11 και 13 ετών αντίστοιχα, για να μην αποχωριστούν τον μπαμπά τους όπως φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς η 53χρονη.

Αν και από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι Αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα πως τα αίτια θανάτου του 75χρονου είναι παθολογικά, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, για να διαπιστωθούν τόσο τα ακριβή αίτια θανάτου του όσο και το πότε πέθανε, καθώς οι τρεις μήνες είναι κατά προσέγγιση.

Αναμένεται να οριστεί ψυχολόγος και παιδοψυχολόγος ενώ άγνωστο είναι επί του παρόντος το αν θα επιτραπεί στην οικογένεια να μείνει μαζί ή τα παιδιά, που είναι κα το πιο πιθανό, θα καταλήξουν σε κάποιο ίδρυμα που θα αναλάβει την φροντίδα τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications