2 Μαΐ 2016

ΈΝΑΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΜΑΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ…. ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ ….

ΈΝΑΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΜΑΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ…. ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ ….

Οι ελληνόφωνοι πολιτικοί του ψευτορωμαίικου κάτω από τις εντολές τις εβραιομασονίας ετοιμάζονται να δώσουν το τελικό διπλό οικονομικό χτύπημα στην Ελλάδα μας. Εξαιτίας της δυσκολίας του εγχειρήματος θα χρησιμοποιήσουν την καλά δοκιμασμένη συνταγή του Τουρκικού μπαμπούλα ….

Όπως γνωρίζετε επίσημα οι Αμερικανοί πήραν επίσημα θετική θεση (ανεπίσημα ξέρουμε ότι αυτοι δίνουν τις εντολές) για το διπλό μνημόνιο που σκοπεύουν να επιβάλουν οι υπάλληλοι τους προδότες πολιτικοί και το δεξί τους χέρι στην Ευρώπη η Γερμανία. Λόγο της παρατεταμένης οικονομικής εξόντωσης των ελλήνων το όλο εγχείρημα θα επιχειρηθεί να ‘’βοηθηθεί’’ από τις απειλές των τούρκων για γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο. Έχετε όλοι πιστεύω παρακολουθήσει τις παρατεταμένες και αυξημένες σε ένταση και ποιότητα τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο.

Δεν είναι τυχαία η χρονική στιγμη. Και πάλι ο σιωνισμός της Αμερικής χρησιμοποιεί τους τούρκους προκείμενου να επιβάλει τα σχέδια του στην Ελλάδα. Είναι ξεκάθαρο ότι έχουν δώσει εντολή στη Τουρκία να κλιμακώσει τις προκλήσεις της προκειμένου να ψηφιστούν τα μνημόνια κάτω από την ‘’ανάγκη’’ εθνικής ενότητας για να αντιμετωπιστεί η τουρκική απειλή….

Επιβάλουν τεχνητή ένταση για να επικαλεστούν εθνική ενότητα και έτσι ευκολότερη αποδοχή και ψήφιση του διπλού εθνοκτόνου ‘’αριστερού’’ μνημονίου. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η μασονία και η τουρκική απειλή στην Ελλάδα είναι τα δύο χέρια του ιδίου σώματος για την επιβολή της πολιτικής τους στην Ελλάδα.

Δεν έχω απολύτως καμία αμφιβολία ότι σύντομα θα έχουμε θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο πριν την ψήφιση των μνημονίων. Η υποψία μου αυτή γίνετε βεβαιότητα καθως είμαι σίγουρος ότι θέλουν να αποτρέψουν και να υποβαθμίσουν την επίσκεψη του Πουτιν στην Ελλάδα στις 28 Μαΐου.

Να θυμάστε ότι η επικείμενη εισβολή της Τουρκίας στη Συρία έχει τεράστιο ρίσκο για την Τουρκία αλλά και ανταλλάγματα. Μπορεί να τους βάζουν οι Αμερικανοί να ερεθίσουν τους ρώσους αλλά θα τους επιτρέψουν να εγγράψουν νέες υποθήκες σε βάρος της ελληνικής κυριαρχίας. Έτσι η μασονία θα πετύχει με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια …. και θα δελεάσει την Τουρκία να συγκρουστεί με τους ρώσους και θα ‘’βοηθήσει’’ τους ντόπιους προδότες και συνεργάτες τους να επιβάλουν ευκολότερα το διπλό μνημόνιο…

Ένας δύσκολος εθνοκτόνος Μάιος μόλις μπήκε….. ίσως όμως να είναι και η αρχή της αντίστασης….. όταν δεν έχεις πια τι να χάσεις τότε παίρνεις ηρωικότερες αποφάσεις…..

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ hellasforce

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

ΈΝΑΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΜΑΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ…. ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ ….
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

όσο ελέγχουν οι εβραίοσιωνιστές την Ελλάδα τα μνημόνια δεν θα σταματήσουν μέχρι να πιουν και την τελευταία σταγόνα αίματος όταν και αν θα μας έχει απομείνει

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats