15 Μαΐ 2016

ΕΡΕΥΝΑ...Οι πρόγονοι των Δανών ήταν Έλληνες

ΕΡΕΥΝΑ...Οι πρόγονοι των Δανών ήταν Έλληνες

Νέα έρευνα δείχνει ότι οι Δανοί είναι ένα μείγμα ντόπιων, και μεταναστών που ήρθαν από την Ελλάδα. Ο ισχυρισμός αυτός δεν προέρχεται από Έλληνες αλλά από Σκανδιναβούς γενετιστές!

Αρχαία ελληνικά κεραμικά, μέρος της αρχαίας ευρωπαϊκής συλλογής στο Εθνικό Μουσείο της Δανίας Ερευνητές της Δανίας και της Σουηδίας εξέτασαν προσεκτικά το προφίλ DNA παλιών σκελετών 6.000 χρόνων, που θεωρούνται οι πρώτοι αγρότες στη Δανία.

Και τι αποδεικνύεται; ότι δεν είναι Δανοί, αλλά Έλληνες. «Τα αποτελέσματά μας δείχνουν ότι η εισαγωγή της γεωργίας στη Σκανδιναβία πριν 5-6000 χρόνια ήλθε από το νότο», είπε ο Eske Willerslev, καθηγητής γενετικής στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, ο οποίος θεωρείται από τους κορυφαίους στην Ευρώπη.

«Πιστεύεται ότι, ενώ οι πρόγονοί μας φορούσαν δερμάτινα ενδύματα και κυνηγούσαν με τόξο και βέλος, ήρθαν μετανάστες από το νότο, οι οποίοι πραγματοποίησαν την ιστορική πρόοδο στη Σκανδιναβία με την εισαγωγή της γεωργίας.

Σχόλιο τι λέγαμε ?Στην Ινδοευρωπαϊκή φυλή ανήκουν: οι Έλληνες, οι Ιταλοί, οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι, οι Σέρβοι, οι Κροάτες, οι Σκανδιναβοί (Δανοί, Νορβηγοί, Σουηδοί, Ισλανδοί), οι Γερμανοί !!! , να γιατι πάνε εκεί οι πιο πολλοί λαθρο! οπως και να γιατι εκαναν εθνοκάθαρση στους Νάζι!ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΔΡΕΣΔΗΣ.

Να σας πω και ενα μυστικό; ο Χίτλερ ήταν Έλληνας και όχι Εβραίος που λενε τα Μογγολία αριστεροί κομμουνιστές! για να αποκρύψουν την αλήθεια!η που έκανα εθνοκάθαρση στην Ελλάδα την ίδια περίοδο σε μη κομμουνιστές γνήσιους Έλληνες ως συνεργάτες των ναζι λέει! μα φυσικά αφου ήταν αδελφικός λαός!υπάρχουν πολλές αποδείξεις γιαυτό! να γιατι ο Χίτλερ ήταν φιλελληνας!υπάρχει ένας μηχανισμός στο γονιδίωμα, όσοι το εχουν δεν ειναι καν Έλληνες αλλα Μογγολία, (Κομμουνιστές αριστεροί) και πιπιλίζουν τα γνωστά ψεμματα περί ναζι!ετσι ειναι Προγραμματιζόμενοι !γιαυτό εκαναν παιδομάζωμα.... περισσότερα σε άλλο άρθρο μας πιο τεκμηριωμένα! με αποδείξεις!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΕΡΕΥΝΑ...Οι πρόγονοι των Δανών ήταν Έλληνες
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications