Ο κόσμος αποτελείται απο ενα μάτσο ηλίθιους!  Σταματήστε να το δείχνεται τουλάχιστον!!!
Ο κόσμος αποτελείτε απο ενα μάτσο ηλίθιων !  Σταματήστε να το δείχνεται τουλάχιστον!

Να φταιει το χλώριο στο Νερό; οι ψεκασμοί; τα εμβόλια; η το μπαστάρδεμα με Μογγόλους; Τούρκοι που ειναι Ελλάδα απο την εποχή της τουρκοκρατίας! θα ασχοληθούμε σε άλλο άρθρο πως θα τους αναγνωρίσεις εύκολα χωρίς καν ανάλυση DNA!

Όσο παίρνουν τα χρονιά αντί για καλύτεροι γίνονται χειρότεροι!πόσοι λενε οτι παλιά ήταν πιο αγνός ο κόσμος;. Η άλλη ρωτάει διάφορες εφαρμογές facebook να της πουν για αυτή! απο την πολύ αυτογνωσία!!

Μωρή ηλίθια στα αλήθεια περιμένεις να σου πει ποια είσαι μια εφαρμογή; με τι κριτήρια σου βγάζει τα αποτελέσματα; και αυτές τώρα εχουν πτυχία και το παίζουν μορφωμένες! κατι που δεν σας εχουν πει: η μόρφωση δεν διδάσκεται στα σχολεια με γνώση κονσέρβα, και οποία/οποιος την έχει εμπέδωση τύπου copy paste στο μυαλό και να θυμάται παίρνει πτυχίο !

Για άντρες, δεν θα ασχοληθούμε καν με τα παιδιά της ελίτ ,αυτά τα βλήματα που βγάζουν τα σχολεία σήμερα!.Και αυτο άντρας το πόσταρε εχθές, αλλα κάναμε κάποιες αλλαγές στην φώτο:

Παίζει η ομάδα δόγμα του καθένα, και βλέπεις ενα μάτσο ουγκα ουγκα να ζητωκραυγάζουν λες και ειναι στην ζούγκλα,(δείχνοντας την καταγωγή τους απο την αφρικάνικη φυλή χωρίς να κάνεις εξέταση DNA να δεις το e1b1!) για μια ομάδα επιχείρηση κάποιου! δεν υφίσταται αθλητισμός όταν μπαίνει το χρήμα.
Πως θα φαίνονται όλοι αυτοί στα μάτια ενός εξωγήινου; εχουν κάτσει σε ενα κουτί και βλέπουν κάποιους που πληρώνονται να κυνηγούν μια μπάλα, και να ζητωκραυγάζουν όταν μπαίνει γκολ! λες και κερδίζουν αυτοί κατι αν μπουν 10 γκολ ! μαλιστα φανατίζονται πολύ με κατι που δεν έχει κανένα όφελος και επίδραση στην ζωή τους,οπως και οι γυναίκες με κατι πετάμενες της tv, που φαίνεται γελοίο! πχ με εθνική Ελλάδας με 1 Έλληνα και αλλα τέτοια χαζά!

Που αν τους μαζέψεις όλους αυτούς για διαδήλωση για αυτά που εχουν επίδραση στην ζωή τους, θα χωριστούν πάλι σε κόμματα ομάδες θα και βρίζει ο ένας τον άλλον, και στο τέλος δεν θα κάνει κάνεις τίποτα!θα περιμένουν να τους έρθει η σωτηρία Ουρανοκατέβατη!αλλα μέχρι να έρθει θα ζουν σε μια ζωώδη κατάσταση, πως θα φάνε πως θα πιουν,πως θα περάσουν καλα,κτλ φυσικά ο καθένας κοιτάει να εκμεταλλευτεί τον άλλον άλλη για δικό του αποκλειστικά όφελος!και εύχεται να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα!,αυτο γίνεται όταν ανακατεύεις την φυλή! δεν υπάρχει καμια ενότητα που ειχαν οι αρχαίοι Έλληνες,η τελευταία ενότητα ήταν εκτός Ελλάδας!στην χωρα που ειναι υπό κατοχή ακομα, χωρίς να έχει γίνει τυπικά λήξη του δεύτερου παγκοσμίου πόλεμου που άρχισαν οι Εβραίοι,και όχι το ανάποδο που λενε οι μογγόλοι, μέχρι να γίνει ισλάμ!!οι γνήσιοι θα καταλάβουν ποια χώρα ειναι!

Με τον ίδιο τρόπο που φανατίζονται για ομάδες φανατίζονται για την Ελλάδα και το παίζουν όλοι φιλόσοφοι και απόγονοι των αρχαίων!!όταν αποδεδειγμένα εχουν μεινει λίγοι Έλληνες όχι μόνο στην ελλαδα αλλα σε όλο τον κόσμο!ανεξάρτητα τι γλωσσά μιλάνε!και σε ποια χωρα γεννήθηκαν, όταν λενε Έλληνες εννοούμε Έλληνες της αρχαίας φυλής απο τα άστρα , η λεγόμενη Ινδοευρωπαϊκή φυλή που ανήκουν: οι Έλληνες, οι Ιταλοί, οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι, οι Σέρβοι, οι Κροάτες, οι Σκανδιναβοί (Δανοί, Νορβηγοί, Σουηδοί, Ισλανδοί), οι Γερμανοί ,οι Κούρδοι ,αυτά πριν κουβαληθούν στην Ευρώπη οι Αφρικανοί ,οι Μογγόλοι ,οι Εβραίοι και αλλοιώσουν τον πληθυσμό. Τελικά τα κατάφεραν, εκτός που έμειναν λίγοι καθαροί, μας εχουν σκορπίσει όχι μόνο στην ίδια χωρα αλλα και σε διαφορετική χωρα και γλωσσά!

Ως εκ τούτου αδέλφια μου ειναι οι γνήσιοι μη μολυσμένοι απο αφρικανικούς, ψυχή και σώμα, και όχι όλοι οι δηθεν Έλληνες,(ξεχωρίζω ποιοι ειναι καθαροί! η απο εμφάνιση η με ενα πολύ απλο τεστ για να δούμε τι μνήμες έχει στο DNA!απο γενιά σε γενιά ) είτε ειναι Γερμανοί, Σκανδιναβοί, Ισπανοί, Σέρβοι, Κροάτες κτλ. σημειώστε σε όλες αυτές τις χώρες εχουν γίνει εθνοκαθάρσεις και πόλεμος, η τελευταία άγνωστη στην μαζα εθνοκάθαρση κανονικά και μπαστάρδεμα έγινε στην Γερμανία και Ελλάδα το 1945-1950 τυχαίο; καθόλου ξερουν τι κανουν! οπως και στην Σμύρνη που ειναι και η καταγωγή μου!.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ DMCA.com Protection Status

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications