9 Μαΐ 2016

Μυστηριώδης ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ ΔΟΜΗ στο ΦΕΓΓΑΡΙ (video)

Μυστηριώδης ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ ΔΟΜΗ στο ΦΕΓΓΑΡΙ (video)

Δεν είναι πάντα εύκολο να γράφεται ένας πρόλογος για ένα τόσο απίθανο θέμα. Ωστόσο είναι σημαντικό να αναδείξουμε αυτή την παράξενη και γιγαντιαία, πραγματικά τεραστίων διαστάσεων, δομή…

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, την αυθεντική εικόνα από τη NASA, εντόπισε ένας φίλος του Secureteam10, και είναι από την αποστολή του Apollo 8.

Η NASA δεν δίνει link με καλύτερη ανάλυση. Κατά συνέπεια, δεν είναι σαφές αν αυτό το αντικείμενο στέκεται πάνω από την επιφάνεια της Σελήνης, αν είναι μέρος της επιφάνειας ή κάτι άλλο. Θα μπορούσε να είναι κάποιο αντικείμενο πολύ πιο κοντά στην κάμερα που το αποτύπωσε. Αλλά… που βρέθηκε;

Όπως και να έχει είναι ιδιαιτέρως αλλόκοτο, καθώς στην σειρά φωτογραφιών του Apollo 8, πριν από την συγκεκριμένη, αυτή η δομή ή αντικείμενο, δεν υπάρχει.

Με το μόνο που, ίσως, θα μπορούσε να συγκριθεί είναι με κάποια άλλη δομή από το Apollo 17 που μοιάζει να απογειώνεται… αλλά και πάλι… τα μεγέθη μοιάζουν διαφορετικά και τελείως ασύγκριτα μεταξύ τους.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μυστηριώδης ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ ΔΟΜΗ στο ΦΕΓΓΑΡΙ (video)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats