5 Μαΐ 2016

Σε πανικό Βρετανός αστροναύτης: Μην αγριεύετε τον Πούτιν γιατί θα με αφήσει εδώ πάνω

Σε πανικό Βρετανός αστροναύτης: Μην αγριεύετε τον Πούτιν γιατί θα με αφήσει εδώ πάνω

Μερικοί θαυμάζουν τα έργα με τους αμερικανούς αστροναύτες, δεν γνωρίζουν όμως πως αυτοί και γενικά όλοι ανεβαίνουν στον ρωσικής κατασκευής διεθνή διαστημικό σταθμό μόνο με τα ρωσικά σογιούζ, καθώς τα διαστημικά τους λεωφορεία έχουν αχρηστευτεί.

Έτσι, ο Βρετανός αστροναύτης, Τιμ Πικ, φοβόταν ότι θα τον εγκαταλείψουν στο διάστημα αν επιδεινώνονταν οι σχέσεις της Δύσης με τη Ρωσία, σύμφωνα με πηγές από το βρετανικό ΥΠΕΞ.

Ωστόσο, το ΥΠΕΞ καθησύχασε τόσο τον αστροναύτη όσο και τους Βρετανούς βουλευτές ότι είχε λάβει διαβεβαιώσεις από τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, ότι ο Τιμ Πικ δεν θα εγκαταλειφθεί στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).

Ειδικότερα, ο Τ. Έλγουντ από το βρετανικό ΥΠΕΞ, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον αστροναύτη, δήλωσε: «Είχα την ευκαιρία να συναντήσω τον πρόεδρο Πούτιν στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού, στο Αζερμπαϊτζάν, τον προηγούμενο χρόνο και δεν περίμενα να τον δω. Αλλά τους είπα ότι ένας φίλους μου είχε πρόβλημα στο να χρησιμοποιήσει τις ρωσικές μεταφορές και ότι ανησυχούσε για τις διεθνείς εξελίξεις,

ανάμεσα στην Δύση και την Ανατολή, και ότι θα μπορούσε να κολλήσει στο τέλος της αποστολής του, δίχως να μπορεί να επιστρέψει. Αυτός ο φίλος μου ονομάζεται Τιμ Πικ, χρησιμοποιούσε μια διαστημική κάψουλα Soyuz για να μεταφερθεί στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και δεν ήθελε να εγκαταλειφθεί εκεί πάνω. Ο κ. Πούτιν έπιασε τον ώμο μου και μου είπε "ο κ. Έλγουντ να πει στον κ. Πικ ότι δεν θα τον εγκαταλείψουμε"»

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Σε πανικό Βρετανός αστροναύτης: Μην αγριεύετε τον Πούτιν γιατί θα με αφήσει εδώ πάνω
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats