10 Μαΐ 2016

Με πέντε χρόνια φυλάκισης απειλείται ο Νότης Σφακιανάκης απο την χούντα αριστερών!

Με πέντε χρόνια φυλάκισης απειλείται ο Νότης Σφακιανάκης

Καταπέλτης αποδείχτηκε πριν από λίγο καιρό η απόφαση της Επιτροπής Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας Κύπρου για τις ρατσιστικές δηλώσεις που έκανε για τους πρόσφυγες ο Νότης Σφακιανάκης σε κυπριακή εκπομπή.

Σύμφωνα με επιστολή που είχαν στείλει, τόσο ο τραγουδιστής όσο και το κυπριακό κανάλι, έφεραν βαριά ευθύνη για τα όσα ειπώθηκαν στον τηλεοπτικό αέρα και ήταν άκρως ρατσιστικά.

Μόνο που αυτό που δεν γνωρίζαμε ότι τέτοιου είδους αποφάσεις στην Κύπρο απειλούν με την καμπάνα της φυλάκισης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» ο τραγουδιστής κινδυνεύει με πέντε χρόνια φυλάκισης.

Σε επικοινωνία που είχε η εκπομπή με τον Γενικό Γραμματέα της επιτροπής, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτά κρίθηκαν πολύ ρατσιστικά με βάση τον κώδικα που τον ετοίμασαν οι εκδότες, οι δημοσιογράφοι, οι ιδιοκτήτες των καναλιών. Δεν είναι κάτι ιδιωτικό είναι μια πρωτοβουλία και των δημοσιογράφων για την αυτορρύθμιση των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων». Παράλληλα συνέχισε αναφέροντας: «Ο νόμος εδώ στην Κύπρο προβλέπει ποινή φυλάκισης 5 ετών για προβολή ρατσιστικών απόψεων».

Αν και ο δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορτάζ, προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον τραγουδιστή, εκείνος αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Όλα αυτά για του κλείσουν το στόμα!οποιος λέει τα αυτονόητα ειναι φασίστας! για τους χουντικούς αριστερούς! του SOROS

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Με πέντε χρόνια φυλάκισης απειλείται ο Νότης Σφακιανάκης απο την χούντα αριστερών!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications