13 Μαΐ 2016

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ … «ΕΥΛΟΓΙΑ», ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ… ΚΡΕΜΑΛΑ!!!!!

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ … «ΕΥΛΟΓΙΑ», ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ… ΚΡΕΜΑΛΑ!!!!!

Ενώ εδώ στην Ελλάδα δεχόμαστε με ιδιαίτερες τιμές τους μουσουλμάνους που έρχονται «πακέτο» από την Ασία, γνωρίζετε ποια είναι η τύχη των χριστιανών στις χώρες τους ?Στις 21 Απριλίου το 2016 ένας έφηβος Πακιστανός χριστιανός κρεμάστηκε από φανατικούς μουσουλμάνους γιατί τόλμησε να… ανοίξει κουβέντα με μια μουσουλμάνα.

Ο Qaisar Masih, 18, χρονών δολοφονήθηκε άγρια και η μόνη αμαρτία του ήταν ότι θελησε να κανει σχέση με μια μουσουλμάνα που ονομάζεται Mehwish, κόρη του Mohamet Billa Pehalwan.

Σε όλο το σώμα του θύματος υπάρχουν τραύματα, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι μουσουλμάνοι τον κατακρεουργήσουν πριν τον κρεμάσουν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της χριστιανικής εφημερίδας Billa, τον Qaisar Masih τον κρέμασαν μπροστά από το σπίτι του. Αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τα μέσα ενημέρωσης ότι ο άτυχος Qaisar Masih σκοτώθηκε και κρεμάστηκε σε δέντρο για να διδάξουν και να δώσουν ένα μάθημα στους Χριστιανούς ότι είναι μη-μουσουλμάνοι και ότι δεν πρέπει ποτέ να τολμήσουν να βγουν με μια μουσουλμάνα και πολύ περισσότερο να της κάνουν πρόταση γάμου, ( αλήθεια πως το σχολιάζουν αυτό οι… προοδευτικοί ισλαμολάγνοι και οπαδοί του νέου δήμαρχου στο Λονδονιστάν ?)

Το Πακιστάν, που καποτε ηταν ενα πολυπολιτισμικο ινδουιστικό έθνος, έχει γίνει μια επικίνδυνη και άκρως καταπιεστική μουσουλμανική χώρα και η χριστιανική μειονότητα ζει καθημερινά την φρίκη του ισλαμικού φανατισμού που εκδηλώνεται με κάθε μέσο.

Στην άνω φωτογραφία γείτονες δείχνουν το δέντρο από το οποίο κρέμασαν αφού κατακρεούργησαν το άτυχο χριστιανικό αγόρι Η Rani Sardar, η μητέρα του νεκρού αγοριού είπε ότι, «όλοι ξέρουμε ποιος σκότωσε τον γιο μου, ήταν ο νεότερος, ήταν το μήλο του ματιού μου και τον σκότωσαν βάναυσα και τον κρέμασαν μπροστά από το σπίτι μας. Απαιτώ μόνο Δικαιοσύνη. Θέλω οι ένοχοι δολοφόνοι του να τιμωρηθούν ».

Η Ishrat Gulraiz η νύφη του νεκρού και ο σύζυγος της Gulraiz Masih, είπαν ότι ο πατέρας της Mehwish (του μουσουλμανικού κοριτσιού) τους είχε απειλήσει πολλές φορές ότι θα σκοτώσει τον Qaisar για να αποτελέσει παράδειγμα του τρόμου σε όλη την χριστιανική κοινότητα γιατί προσπαθεί να προσηλυτίζει την κόρη του στον χριστιανισμό. «Ποτέ δεν θα τον αφήσουμε να το κάνει αυτό», τόνισε. Επίσης είχε απείλησε ότι θα σκοτώσει όλους τους γιους σε αυτό το σπίτι.

Οι αστυνομικοί που μεροληπτούν υπέρ των μουσουλμάνων, προσπαθούν να κάνουν την περίπτωση να φανει σαν αυτοκτονία ενώ όλοι γνωρίζουν ότι πρόκειται για μια εν ψυχρώ δολοφονία και υποθέτουμε ότι οι ένοχοι δεν θα τιμωρηθούν ποτέ.

Αυτή είναι η πραγματικότητα για τους χριστιανούς στο Πακιστάν και την ίδια ώρα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα του φιλοξενούμε σε ξενοδοχεία, ενώ τα ΜΜΕ καθημερινά αφιερώνουν ώρες ολόκληρες για την καλοπέραση τους. Για αυτούς τους δυστυχισμένους ποιος θα δείξει κάτι ?

Κατά τα αλλά ο… σεβασμιότατος μητροπολίτης Δημητριάδος κύριος Ιγνάτιος, δήλωσε πως δεν δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε από το Ισλάμ και ότι δεν είναι Έλληνας όποιος δεν θέλει τους μουσουλμάνους! Και εις ανώτερα!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ … «ΕΥΛΟΓΙΑ», ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ… ΚΡΕΜΑΛΑ!!!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats