Η Ιστορία της Γης που Πρώτη Φορά θα Διαβάσετε!
Η Ιστορία της Γης που Πρώτη Φορά θα Διαβάσετε

Άρχοντες του σύμπαντος ειναι οι αθάνατοι Ελληνες Δίας ,Αθηνά, Απόλλων, Ερμής κλπ. που κατοικούν στον γαλαξια που ονομάζεται Ελλάδα .Σκοπός τους ειναι η κατοίκηση των άλλων γαλαξιών .

Σε 2 απο τους άλλους γαλαξίες ξέσπασε πόλεμος. Ο γαλαξίας του Αργούς (οι Αργιοι) με τον γειτονικό γαλαξια Τροια.(Τρωες ) Οι Αργιοι Νίκησαν τους Τρωες. Αυτός λενε ειναι ο Τρωικός πόλεμος .Μέσα στον γαλαξια του Αργους ειναι και η γη μας .

Όταν τελείωσε ο πόλεμος ο Διας έδωσε την γη (δηλ.την Ιθακη) στους Αχαιους, κάτοικους του Ωρίωνα που βρίσκεται και αυτός στον γαλαξια του Αργους .Ο ΔΙΑΣ την έδωσε στους Αχαιους να την εκμεταλλευτουν για μια περιοδο 100 Μεγαλων Ενιαυτων, δηλαδή (2.592.000 εκ. Γήινων χρόνων).

Ενας Μεγαλος Ενιαυτος αντιστοιχεί σε (25.920 χρονια).Ενας Μεγάλος Ενιαυτος διαιρείται σε 12 εποχες (τα γνωστά Ζώδια).Καθε εποχη διαρκει 2.160 χρονια 12Χ2160=25.920.

Οι ΑΧΑΙΟΙ με αρχηγό τον άρχοντα του ΣΕΙΡΙΟΥ δημιούργησαν δεκάδες κοινωνίες όπου τα μελή των αποστολών τους έπαιζαν τον ρόλο του «θεου». Ολοι οι άνθρωποι που δημιουργούσαν ήταν μειωμένου η δεύτερης κατηγορίας γενετικού κώδικα .

Τέτοιες κοινωνίες ήταν οι Ασσυριοι, οι Βαβυλωνιοι, οι Σουμέριοι, οι Αιγύπτιοι κ.α.π.(γι αυτο ολοι αυτοι οι λαοι λάτρευαν τον Σείριο). Οι Ελληνες Αθάνατοι , ειχαν παρατηρητη στον πλανητη,τον ΜΙΝΩΑ στην Κρητη. Περασαν τα 2.592.000 Γήινα χρονιά και οι Αχαιοι που ειχαν συμμαχήσει με τον Ελληνα Αθάνατο Ποσειδώνα, αρνήθηκαν να δώσουν πισω τον πλανήτη Γη ή την Ιθακη στους Αθάνατους Ελληνες .

Ο πόλεμος φαινόταν σαν η μονη λυση. Τοτε ο ΔΙΑΣ αποφασισε να στειλει στη ΓΗ την κορη του ΑΘΗΝΑ, υπευθυνη εποικισμου του γαλαξια ΑΡΓΟΣ , για να διαπραγματευθει με τους Αχαιους και τον Ποσειδωνα την παράδοση του πλανητη στους Ελληνες Αθανατους. Η Αθηνα εφθασε στον πλανήτη ΓΗ ειπαμε αυτη ειναι η Ιθακη .

Οι διαπραγματευσεις με τους Αχαιους και τον Ποσειδωνα κατεληξαν σε μια συμφωνια,που εδινε το δικαιωμα στην Αθηνα να δημιουργήσει ένα νέο γενετικό κωδικα που θα εχει σαν αποτέλεσμα ,συγκεκριμενο ανθρωπο με συγκεκριμενες ικανοτητες και συγκεκριμένα εμπόδια στην εξελιξη του, ο οποιος μεσα σε ένα ευλογο χρονικο διάστημα θα πρεπει να κατορθωσει να γινει αθανατος, να κατασκευάσει αστροπλοιο και να ταξιδεψει στο γαλαξια ΑΡΓΟ να συναντήσει τους δημιουργους του.

Ο χρονος που δωθηκε στο νέο δημιουργημα (Δωριεις) είναι 5400 χρονια και αρχιζει απο το 1240 π.Χ.δηλ. υπολείπονται αλλα 2.145 χρονια. Οι Δωριεις έγιναν στα εργαστήρια της Φαιστου . Στον γνωστό μας Λαβύρινθο .Πρώτα ομως με πειραματα που εγιναν απο την Καλυψω με εντολη της Αθηνάς σε διαστημα 700 χρόνων , δηλ. το 1620 π.χ. κάνει την εμφάνιση του , ο πρώτος σύγχρονος άνθρωπος ,ο ΜΥΚΗΝΑΙΟΣ, που εμφανιζεται από το πουθενά στο ιστορικό προσκηνιο.

Το ηφαίστειο της Σαντορίνης εξεραγει και αφανισε τους Μινωες ,ενώ βρισκόταν στο απόγειο της δύναμης τους, εξαφανιζονται όπως ειχαν εμφανιστεί!!! Σαν κάποιος να τους κατάργησε εν μια νυκτι. Αλλο ένα μυστηριο της αρχαιοτητας.

Μετα ξαφνικα εμφανιζονται οι Δωριείς με σιδερένια όπλα αντί χάλκινα που χρησιμοποιούσαν όλοι οι αλλοι. Αυτοι ειναι ο περιουσιος λαος . Οι ΔΩΡΙΕΙΣ είναι το δώρο των Ελλήνων Αθανάτων στον πλανήτη ΓΗ. Αν υπάρχει περιούσιος λαός αυτός δεν είναι άλλος από τους απογόνους των Δωριέων στον πλανήτη ΓΗ. Οσοι δηλαδή ζουν στην πατρική γη και μιλούν την Ελληνική γλωσσά.

Τα Ομηρικά έπη εμφανίστηκαν από το πουθενά (840 π.χ.) και σύμφωνα με τους ειδήμονες δεν είχαμε ακόμη «ανακαλύψει» την Ελληνική γλώσσα!!! Τωρα πως γραφτηκαν τα Ομηρικα επη χωρις να προυπηρχε η ελληνική γλωσσα ειναι ενα αλλο μεγαλο μυστηριο για το κατεστημενο .Εκει δεν βγαζουν μιλιά.

Μετα ακολουθουν τα χρυσά χρόνια της Ελληνικής ιστορίας, με το θαψιμο της ,απο τον χριστιανισμο . Μας εκαψαν τα 97% των συγραμματων . Γι αυτο ακομη εχουμε μεσαιωνα .

Panagiotis Darivas

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

τα ομηρικα επη υπηρχαν πολυ πριν το 840 πχ και ηταν γραμμενα σε αρχαικη ελληνικη αρχικα σε ιερογλυφικα αργοτερα σε γραμμικες γραφες, οι αρχελληνες ειχαν περισσοτερες απο μια γραμμικες, λινεασιες στα λατινικα, που προκυπτουν και αυτα απο τα αρχαια ελλανικα, οπως και στους κλασσικους χρονους ειχαν περισσοτερ αλφαβητα! η γλωσσα του Ομηρου ηταν ΠρωτοΙαβωνικη η ΠρωτοΙωνικη, με πρωτοαιωλικους επηρρεασμους! το κειμενο του Ομηρου ειναι κλειδι για την ανασυσταση της Αρχελληνικης, οχι βεβαια και το μοναδικο! ενα αλλο κλειδι ειναι οι κλασσικες αρχαιοελληνικες διαλεκτοι! σκοπιμα βαζουν οι αρχαιολογοι μεταγενεστερες ημερομηνιες για να πληξουν το κυρος της Ιστορις Των Ελλανων! Αγρυπνειτε!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications