Γερμανοί στρατιώτες σε άσκηση του ΝΑΤΟ και οι ηλίθιοι νομίζουν οτι ειναι ανεξάρτητες χώρες όσες ειναι στο ΝΑΤΟ!
Γερμανοί στρατιώτες σε άσκηση του ΝΑΤΟ 30 χλμ από τα ρωσικά σύνορα και οι ηλίθιοι νομίζουν οτι ειναι ανεξάρτητες χώρες όσες ειναι στο ΝΑΤΟ!

Ουδεμιά σχέση με τους ήρωες της Βερμαχ που πολέμησαν για την πατρίδα τους και τον διεθνή κομμουνισμό, μασονία!οπως κάποτε και ο κοινός πρόγονος μας Μέγας Αλέξανδρος! , τρίζουν τα κοκάλα του Χίτλερ!

Μεγάλη ΝΑΤΟϊκή άσκηση εξελίσσεται στην Εσθονία κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία. Στις ασκήσεις συμμετέχουν και Γερμανοί στρατιώτες, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Deutsche Wirtschafts Nachrichten (DWN).

Περισσότεροι από 5.000 στρατιώτες από τη Γερμανία, την Εσθονία, τις ΗΠΑ, την Ολλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Λιθουανία και τη Λετονία συμμετέχουν στην άσκηση με την ονομασία «Ανοιξιάτικη Θύελλα» (Spring Storm), η οποία διεξάγεται μόλις 30 χιλιόμετρα από τα ρωσικά σύνορα και θα διαρκέσει έως τις 20 Μαΐου.

Η συμμετοχή της Γερμανίας στη ΝΑΤΟϊκή άσκηση έρχεται μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του γερμανικού στρατού ότι θα αναπτύξει περίπου 1.000 Γερμανούς στρατιώτες στη Λιθουανία για την προστασία της χώρας από πιθανή ρωσική επιθετικότητα.

Η γερμάνια για λίγο έμεινε ελεύθερη απο κομμουνιστικά μορφώματα και Εβραίους! και πήγε 100 χρονιά μπροστά απο την εποχή της!μέχρι αυτοκίνητα να πάρει η κάθε οικογένεια έφταιξε ο ίδιος ο Χίτλερ! τον Αύγουστο του 1938 Volkswagen,ο Αδόλφος Χίτλερ έδωσε στο μοντέλο το όνομα KdF-Wagen = «Kraft durch Freude»-Wagen / Αυτοκίνητο «Ισχύς μέσω χαράς»Το σχέδιο του Χίτλερ προέβλεπε, κάθε πολίτης του Γ΄ Ράιχ να αποκτήσει ένα KdF αυτοκίνητο!!!, μετα την εισβολή και την γενοκτονία έγινε μια απο τα ίδια με την Ελλάδα! γέμισε τουρκοσπορους αριστερούς!

βίντεο λίγο πριν πέσει και το τελευταίο προπύργιο της λευκής φυλής! ακολούθησε κανονική εθνοκάθαρση βιασμοί σε όσες έμειναν ζωντανές απο την βροχή απο βόμβες που έριξαν σε όλη την γερμάνια και αφου ειχαν παραδοθεί! το τελευταίο προπύργιο της λευκής φυλής δεν το λέω τυχαια θα δείτε τι έχει να γίνει σε λίγα χρονιά στην Ευρώπη!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications