11 Μαΐ 2016

ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! Νέος ρωσικός πυρηνικός πύραυλος στέλθ θα μπορεί να εξαφανίσει το Τέξας!

ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! Νέος ρωσικός πυρηνικός πύραυλος στέλθ θα μπορεί να εξαφανίσει το Τέξας!

Οι Ρώσοι είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν έναν νέο πυρηνικό πύραυλο που είναι τόσο ισχυρός που θα μπορούσε να καταστρέψει όχι πλέον πόλεις πολιτείες και χώρες όπως το Τέξας ή την Γαλλία!

Ο πανίσχυρος διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος (ICBM), ο οποίος αντικαθιστά μια παλαιότερη έκδοση με την κωδική ΝΑΤΟική ονομασία «Σατανάς» (SATAN), πιστεύεται ότι είναι ο μεγαλύτερος ατομικός πύραυλος που κατασκευάστηκε ο οποίος μπορεί να φέρει 12 πυρηνικές κεφαλές στο εσωτερικό του, σύμφωνα με την express.co.uk.

Τα Ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο πύραυλος θα μπορούσε να «σβήσει από το πρόσωπο της γης Γης περιοχές στο μέγεθος του Τέξας», σχόλιο που θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως μια προσπάθεια εκφοβισμού προς τις ΗΠΑ.Ανησυχητικό είναι το γεγονός, ο πύραυλος έχει σχεδιαστεί με αόρατη τεχνολογία «στέλθ», γεγονός που του επιτρέπει να φτάσει στον στόχο, χωρίς να τον αντιληφθούν τα συστήματα ραντάρ.

Λέγεται επίσης ότι η ταχύτητα του θα είναι τέτοια που θα καθιστά τα περισσότερα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας άχρηστα.

Επτά χρόνια στα σκαριά, ο RS-28 Sarmat, όπως είναι επίσημα γνωστός, θα είναι έτοιμος για δοκιμές το καλοκαίρι και θα τεθεί σε υπηρεσία το 2018.

Ο ρωσικό ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός Zvezda δήλωσε ότι τα νέα όπλα «δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα σε ποια κατεύθυνση πυρηνικής αποτροπής θα αναπτυχθεί».

Σύμφωνα με εμπειρογνώμονες ο βαλλιστικός πύραυλος Sarmat θα έχει εμβέλεια περίπου τα 10.000 χιλιόμετρα – δηλαδή όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες καθώς την ανατολική και τη δυτική ακτή των ΗΠΑ. Το Λονδίνο είναι 2.500 χιλιόμετρα από τη Μόσχα, ενώ η Ουάσιγκτον είναι 7.850 χιλιόμετρα μακριά.

Ο πύραυλος «Σατανάς 2″ υπολογίζεται ότι ζυγίζει τουλάχιστον 100 τόνους, συμπεριλαμβανομένου και του ωφέλιμου φορτίου βάρους έως 10 τόνων.Θα αντικαταστήσει μια προηγούμενη, σοβιετικής εποχής έκδοση του πυραύλου ICBM γνωστού ως R-36M.Οι Sarmat κεφαλές είναι εφοδιασμένοι με προηγμένη αντιπυραυλική τεχνολογία που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί παρακάμψει την αντιπυραυλική ασπίδα των ΗΠΑ.Οι πύραυλοι μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και ως διηπειρωτικό όπλο ακριβείας σε μη-πυρηνική σύρραξη.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! Νέος ρωσικός πυρηνικός πύραυλος στέλθ θα μπορεί να εξαφανίσει το Τέξας!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats