6 Μαΐ 2016

Τι κρύβεται στην ανακοίνωση: «Εντόπισαν εξωγήινες κατασκευές στο φεγγάρι;»

Τι κρύβεται στην ανακοίνωση: «Εντόπισαν εξωγήινες κατασκευές στο φεγγάρι;»

Την αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι υπάρχουν εξωγήινοι βλέπει στις κατασκευές που εντοπίστηκαν στο φεγγάρι εμπειρογνώμονας σε θέματα UFO.

Στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τον δορυφόρο Lunar Orbiter φαίνονται δύο μεγάλες δομές στην επιφάνεια του φεγγαριού. Αυτά τα ορθογώνια αντικείμενα, όπως ισχυρίζεται, είναι κτίρια και αποτελούν την αδιαμφισβήτητη απόδειξη ύπαρξης εξωγήινων.

Ο χρήστης secureteam10 κάνει λόγο για εξωγήινη δραστηριότητα στον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube. Αναφέρει μάλιστα πως δεν πρόκειται για τέχνασμα της κάμερας καθώς οι ίδιες δομές μπορούν να φανούν και στα πλάνα που λήφθηκαν κατά τη διάρκεια της αποστολής Apollo 16 του 1972.

«Αυτά τα πράγματα, αυτές οι δομές. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα πράγματα και πείτε μου αν είναι φυσικό. Πώς έφτασαν εκεί; Αν είναι φυσικά, πώς βρέθηκαν εκεί; Και πραγματικά πείτε μου πώς η Μητέρα Φύση δημιούργησε ένα μεγάλο ορθογώνιο οικοδόμημα και μια δεύτερη δομή με πολύ εξωγήινα χαρακτηριστικά. Είμαι σκεπτικιστής αλλά έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή που μπορείς να πεις έχω δει αρκετά».

Όπως ήταν αναμενόμενο, εκατοντάδες λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας εξετάζουν το κατά πόσο αυτό το βίντεο κρύβει τις απαντήσεις για την εξωγήινη ζωή.

Σχόλιο diadrastika:Η είδηση αυτή κυκλοφορεί παντού στο internet, από το πιο συνωμοσιολογικό site μέχρι «σοβαρά και έγκυρα», όπως η mirror.co.uk. Το εντυπωσιακό είναι πως το είδαμε να φιγουράρει και στην ελληνική τηλεόραση! Και αναρωτιόμαστε:

Τα συγκεκριμένα ευρήματα στην φωτογραφία, κατά την γνώμη μας, δεν αποτελούν και την καλύτερη ένδειξη κατασκευών άγνωστων νοήμονων όντων στο φεγγάρι.

Υπάρχουν πολύ εντυπωσιακότερες δομές που πραγματικά παραπέμπουν σε κτίρια, βάσεις, θόλους, πυραμίδες. Δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για τεχνητές κατασκευές κάποιου πολιτισμού που προηγήθηκε του ανθρώπου στην Σελήνη και ίσως ζει ακόμα εκεί. Ωστόσο, δεν έτυχαν ανάλογης δημοσιότητας…

Γιατί δόθηκε τόση έκταση σε αυτές τις συγκεκριμένες δομές;
Προς το παρόν, δύο είναι οι σκέψεις που περνούν από το μυαλό μας: Είτε προσπαθούν να υποβαθμίσουν το θέμα στο μυαλό μερίδας του κόσμου, είτε έχουν ως σκοπό να προϊδεάσουν το κοινό και να προετοιμάσουν για μελλοντικές ανακοινώσεις

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τι κρύβεται στην ανακοίνωση: «Εντόπισαν εξωγήινες κατασκευές στο φεγγάρι;»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: