26 Μαΐ 2016

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΒΟΛΙΒΙΑ! Είδαν ΑΤΙΑ και εξωγήινο στην Σάντα Κρούζ (Βίντεο)

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΒΟΛΙΒΙΑ! Είδαν ΑΤΙΑ και εξωγήινο στην Σάντα Κρούζ (Βίντεο)

Απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στη μεγαλύτερη πόλη της Βολιβίας την Σάντα Κρούζ.

Δεκάδες κάτοικοι στην μεγαλύτερη πόλη της Βολιβίας, την Σάντα Κρούζ και συγκεκριμένα στην συνοικία Ελ Ντοράντο, ισχυρίζονται ότι είδαν ΑΤΙΑ και εξωγήινο πλάσμα! Πιστεύουν ότι η οντότητα κατέβηκε από το «σκάφος» και όταν κατάλαβε ότι έγινε αντιληπτό από τους κατοίκους χάθηκε αναζητώντας το σκάφος του, σύμφωνα με το inexplicata.blogspot.gr.

Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στις 22:00 το βράδυ της 20ης Μαΐου και αμέσως έγινε θέμα και στα τηλεοπτικά κανάλια.

«Τρεις μαθητές, ήταν μάρτυρες της παρατήρησης στο Ελ Ντοράντο, καθώς επέστρεφαν στο σπίτι από το σχολείο. Όλα ξεκίνησαν με ένα λαμπρό φως στον ουρανό, όταν συνέβη το αδιανόητο.,»έλεγαν οι τοπικές ειδήσεις.

«Κάτι κατέβηκε, κατ “ευθείαν προς τα κάτω,» εξηγεί μια γυναίκα μάρτυρας. «Ένα φως ήρθε κατ “ευθείαν κάτω, και χάνεται σε αυτό το δέντρο. Προσπάθησε να μπει σε εκείνο το σπίτι εκεί πέρα.» Μια άλλη γυναίκα προσθέτει: «Ένας πολύ δυνατός ήχος ακούστηκε. Όλα τα σήματα χάθηκαν. Δεν υπήρχε τρόπος να καταγράψουμε εκείνον τον ήχο. Ξαφνικά έπεσε κάτω και εξαφανίστηκαν Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να ήταν…..»

«Συνέβη στις 22:00», συνεχίζει η αφήγηση, «κάτοικοι της περιοχής λένε ότι είδαν ένα ΑΤΙΑ στον ουρανό, το οποίο συνετρίβη στην περιοχή Calle # 2.» «Ένα παράξενο ον ανέβηκε σε ένα δέντρο», σχολιάζει κάτοικος της περιοχής. «Άπλωσε τα χέρια του και ανέβηκε σε ένα δέντρο. Τότε βγήκαν όλοι οι κάτοικοι, αλλά δεν βρήκαν τίποτα», σχολίασε μια άλλη νεαρή γυναίκα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΒΟΛΙΒΙΑ! Είδαν ΑΤΙΑ και εξωγήινο στην Σάντα Κρούζ (Βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications