Δείτε πώς συνδέουν την τραγωδία της EgyptAir με την πτήση MH370! -

Ενώ το αεροσκάφος της EgyptAir, το οποίο συνετρίβη την Πέμπτη στη Μεσόγειο δεν έχει ακόμη εντοπιστεί, δεκάδες θεωρίες και αναλύσεις αναφορικά με το τι πραγματικά συνέβη στην πτήση MS804 κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου και η τελευταία, θέλει την υπόθεση του χαμένου Airbus των αιγυπτιακών αερογραμμών να συνδέεται με την τραγωδία της πτήσης MH370 των Μαλαισιανών αερογραμμών!

Η νέα αυτή θεωρία συνωμοσίας είδε το «φως» της δημοσιότητας λίγες μόνο ώρες αφότου η εξειδικευμένη υπηρεσία Aviation Herald, η οποία καταγράφει και αναφέρει συμβάντα που αφορούν αεροπορικές εταιρείες, μετέδωσε ότι λίγα λεπτά προτού το Airbus της EgyptAir συντριβεί, υπήρξε καπνός και ξέσπασε φωτιά μέσα στο αεροσκάφος.

Πώς, όμως, η πτήση MS804 μπορεί να έχει κάποια σχέση με την MH370; Σύμφωνα με χρήστες του Διαδικτύου και συγκεκριμένα του ιστότοπου Reddit και κάποιους «ειδικούς», που δηλώνουν ότι έχουν… εντρυφήσει στις δύο υποθέσεις, τα δύο αεροπλάνα εξαφανίστηκαν με διαφορά 804 ημερών, μια απίστευτη σύμπτωση -όπως υποστηρίζουν- αφού το 804 ήταν και ο αριθμός της πτήσης της Egypt Air (MS804).

Η πτήση MS804 εξαφανίστηκε στις 19 Μαΐου, ενώ πετούσε από το Παρίσι για το Κάιρο, ενώ η MH370 είχε απογειωθεί από τη Μαλαισία με προορισμό την Κίνα, στις 7 Μαρτίου του 2014, 804 πριν από το αεροπλάνο της EgyptAir. Το αεροσκάφος των Μαλαισιανών αερογραμμών δεν έχει εντοπιστεί ακόμη, ενώ μόνο μερικά συντρίμμια από την πτήση MS804 έχουν βρεθεί τις τελευταίες δύο ημέρες.

«Απίστευτη σύμπτωση!», έγραψε ένας χρήστης του Reddit, σχολιάζοντας την «αποκάλυψη» για τις 804 ημέρες, ενώ ένας άλλος ανέφερε: «Το αεροπλάνο έφυγε από το Παρίσι. Πόσος καιρός θα περάσει μέχρι το Ισλαμικό Κράτος αναλάβει την ευθύνη;».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications