31 Μαΐ 2016

Ντοκουμέντο από αερομαχία ελληνικών και τουρκικών F-16: (vid)

Ντοκουμέντο από αερομαχία ελληνικών και τουρκικών F-16: (vid)

Ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από σκληρή αερομαχία ελληνικών και τουρκικών μαχητικών πάνω από το Αιγαίο, ελάχιστες μέρες πριν από την δολοφονία του σμηναγού Ηλιάκη έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ελληνικά F-16 της 346 μοίρας «Ιάσων» εμπλέκονται με δυο τουρκικά F-16 και δύο κατασκοπευτικα RF-4 νότια του Καστελόριζου Εκείνη την ημέρα από καθαρή τύχη δεν υπήρξε σύγκρουση αεροσκαφών, όπως δυστυχώς συνέβη λίγο αργότερα με τον ηρωικό σμηναγό. Ακολουθεί ο διάλογος. -Είμαστε πίσω από μια τετράδα δύο F-16 και δύο RF-4. Τα F-16 είναι «κλειστά».

Τα RF-4 τα συνοδεύουνε. Πρόσεξε τα RF-4 από κάτω. Τα βλέπω. Πρόσεχε γιατί είναι από πάνω μου μην κάνουν καμιά μαλακία. -Σωστόν τα βλέπω. -Βαγγέλη πρόσεχε τους -Οκ προσέχω και τους δύο -Τα F-16 κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς -Απομακρύνομαι από τα RF-4 -Βαγγέλη το γράψεις στην κάμερα; -Σωστόν είναι γραμμένα όλα -Είναι πολύ μαλάκες -Πέρασαν από μπροστά σου;

-Δεν τον είδες τι έκανε ρε; -Barrel roll γύρω σου; -Έτσι μου ρχεται να του ρίξω του π@@@@η -Έτσι μου ρχεται να του ρίξω του π@@@@η πραγματικά σου μιλάω -Ηρέμησε -Ήθελε να με σκοτώσει ρε το καταλαβαίνεις; Δείτε το βίντεο από το Star

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ντοκουμέντο από αερομαχία ελληνικών και τουρκικών F-16: (vid)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications