1 Μαΐ 2016

22χρονος που πέθανε δύο φορές αποκαλύπτει: “ΑΥΤΑ είδα όταν πέθανα…”!!

22χρονος που πέθανε δύο φορές αποκαλύπτει: “ΑΥΤΑ είδα όταν πέθανα…”!!

Ο 22χρονος Σάσα Ελιασον από… τη Στοκχόλμη έχει δει κυριολεκτικά τον Χάρο με τα μάτια του, και μάλιστα δύο φορές. Σε μία διαδικτυακή συνέντευξη στο Reddit, περιγράφει την εμπειρία του, αποκαλύπτοντας πώς είναι να είσαι κλινικά νεκρός.

Ο τυχερός Σουηδός είναι φοιτητής στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας KHT. Η πρώτη φορά που «πέθανε» ήταν όταν ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με μοτοσικλέτα. Παρότι κατάφερε τελικά να επιβιώσει, μερικούς μήνες αργότερα «πέθανε» πάλι από υπερβολική δόση παυσίπονων που έπαιρνε μετά την εγχείρηση.

Μιλώντας στο Reddit, συνέκρινε την εμπειρία του με έναν γρήγορο υπνάκο χωρίς όνειρα και κατάλαβε ότι είχε πεθάνει προσωρινά μόνο όταν του το είπαν αργότερα οι γιατροί.

Πλέον, έχοντας επιβιώσει, αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή του στο να διασκεδάζει και να κάνει τη ζωή των άλλων καλύτερη: «Κανένα προσωπικό μου επίτευγμα δεν θα έχει σημασία τελικά όταν πεθάνω. Το μόνο πράγμα που θα μείνει ζωντανό μετά από μένα είναι η επίδραση της ύπαρξής μου στους γύρω μου».nataleme.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

22χρονος που πέθανε δύο φορές αποκαλύπτει: “ΑΥΤΑ είδα όταν πέθανα…”!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications