27 Απρ 2016

Βρήκαν κτήρια στην Αφροδίτη;! Κυνηγός ΑΤΙΑ δημοσίευσε χάρτες που δείχνουν πόλεις ... (vid)

Βρήκαν κτήρια στην Αφροδίτη;! Κυνηγός ΑΤΙΑ δημοσίευσε χάρτες που δείχνουν πόλεις ... (vid)

Φαίνεται ότι οι κυνηγοί ΑΤΙΑ δεν έχουν μείνει στα οικοδομήματα στον Άρη και επεκτάθηκαν αυτή την φορά και στην Αφροδίτη.

Μπορεί να ακούγεται ακραίο και εξωπραγματικό αλλά όλο και πιο πολλές αναφορές έρχονται στο φως της δημοσιότητας για αρχαίους πολιτισμούς εξωγήινων που κατοίκησαν κάποτε τους πλανήτες του Ηλιακού μας συστήματος αφήνοντας πίσω τους ερείπια κτηρίων και οικοδομημάτων που αποδεικνύουν το …γεγονός.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν δεκάδες ερευνητές του ανεξήγητου και μάλιστα αυτές οι θεωρίες έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό αφού πολλές τέτοιες ειδήσεις φιλοξενούνται και από τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου. Τώρα έρχεται η Daily mail που μας λέει ότι ένας «ερευνητής» βρήκε αποδείξεις ότι η Αφροδίτη είχε κάποτε …κατοίκους που άφησαν πίσω τους οικοδομήματα και ολόκληρες πόλεις…

Ο «κυνηγός» εξωγήινων και χρήστης του you tube Mundodesconocido έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει ερείπια και χάρτες από μεγάλες πόλεις, που όπως ισχυρίζεται, τις βρήκε αναλύοντας μια συλλογή φωτογραφιών από την Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA). Μάλιστα προχώρησε παραπέρα και δημιούργησε τρισδιάστατα μοντέλα των δομών.

«Αυτά τα παράξενα σχήματα είναι τεχνητά και φαίνεται να είναι πόλεις και έχουν κάποια στοιχεία που εκπέμπουν φως», λέει στο βίντεο ο Mundodesconocido, ενώ στη συνέχεια του βίντεο κάνει μια περιήγηση στην «μεγάλη πόλη» της Αφροδίτης, δείχνει άλλες «δομές» σε όλο τον πλανήτη.

Αυτές οι εικόνες προέρχονται από τον διαστημικό ανιχνευτή Magellan της NASA που είχε αποσταλεί στην Αφροδίτη το 1989, το οποίο κατέγραφε δεδομένα από τον πλανήτη για έναν περίπου χρόνο. Η αποστολή του ήταν να μελετήσει την μορφολογία, την τεκτονική φύση του εδάφους, την διάβρωση του, τις απόθεσης και τις χημικές διεργασίες που λαμβάνουν χώρα στο έδαφος.

Περιττό να πούμε βέβαια ότι η είδηση έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας άπειρα κυριολεκτικά σχόλια, τόσο υπέρ του Mundodesconocido, όσο και κατά του.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Βρήκαν κτήρια στην Αφροδίτη;! Κυνηγός ΑΤΙΑ δημοσίευσε χάρτες που δείχνουν πόλεις ... (vid)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: