21 Απρ 2016

Επιθέσεις μουσουλμάνων μεταναστών σε οικογένειες - ΒΙΝΤΕΟ

Επιθέσεις μουσουλμάνων μεταναστών σε οικογένειες - ΒΙΝΤΕΟ

Εκατομμύρια Μουσουλμάνοι από τις περιοχές που είχε υπό τον έλεγχο του το ISIS στο Ιράκ και την Συρία έχουν κατακλύσει την Ευρώπη. Ισχυρίζονται ότι είναι πρόσφυγες που αναζητούν ειρηνική εδάφη για να ευημερήσουν, αλλά οι ενέργειές τους κατά την είσοδό τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση δείχνουν ακριβώς το αντίθετο.

Δεν μπορεί να ξεχάσει κανείς τα γεγονότα με βιασμούς και εγκληματικές δράσεις μεταναστών σε Ευρωπαϊκές χώρες, που πολλές φορές αποκρύπτουν ή περνάνε με ψιλά γράμματα τα μέσα ενημέρωσης.

Οι περισσότεροι από αυτούς είναι νέοι άνδρες, δεν είναι γυναίκες και παιδιά, και όταν βρίσκονται σε ένα χώρο πραγματοποιούν αιτήματα προς τους ντόπιους να υπακούουν στους νόμους του Μωάμεθ που περιλαμβάνονται στο νόμο της Σαρία.

Όλα αυτά εύλογα δημιουργούν δυσπιστία, για το ότι αυτοί οι άνθρωποι μεταναστεύουν για να αφομοιωθούν σε μια καλύτερη ζωή, αλλά φέρνοντας χυδαία τον πολιτισμό τους μαζί για να προκαλέσουν στον κόσμο. Απορρίπτουν την βοήθεια και τρόφιμα από τον Ερυθρό Σταυρό και δεν θέλουν να βλέπουν τον Σταυρό.

Δυστυχώς, τα περισσότερα από αυτά που ακούμε να συμβαίνουν αλλού, κάποιοι στιγμή ο κόσμος φοβάται ότι θα έρθουν και στην δική μας χώρα. Δείτε ένα βίντεο «αλληλεγγύης» μεταναστών και πως αντιλαμβάνονται την έννοια της φιλοξενίας σε μια χώρα, στην οποία πήγαν γιατί επιθυμούσαν την ειρήνη....

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Επιθέσεις μουσουλμάνων μεταναστών σε οικογένειες - ΒΙΝΤΕΟ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications