17 Απρ 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ρωσικό κατασκοπευτικό TU 154, όργωσε την Νεβάδα, πάνω από την AREA 51

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ρωσικό κατασκοπευτικό TU 154, όργωσε την Νεβάδα, πάνω από την AREA 51

Ένα πλήρως εξοπλισμένο ιπτάμενο παρατηρηρτήριο, τύπου TUPOLEV-A54 εισέβαλε στον αμερικανικό εναέριο χώρο και επί ώρες πετούσε ανενόχλητο πάνω από την περιβόητη Περιοχή 51 και την παρακείμενη τεράστια βάση της αμερικανικής αεροπορίας NELLIS, χωρίς κανείς να το αντιληφθεί (;).

Το αεροσκάφος της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας, ακολούθησε πορεία ζιγκ ζαγκ , κάνοντας κύκλους και συλλέγοντας στοιχεία από χαμηλό ύψος, ενώ ταυτόχρονα έλεγχε και τις αντιδράσεις των Αμερικάνων που θεωρούν τους εαυτούς τους ασφαλείς, ανάμεσα στους δύο ωκεανούς. Η ρωσική αρκούδα έχει αγριέψει όμως και οι ΗΠΑ δεν είναι ασφαλείς σε περίπτωση πολέμου με τον Πούτιν.

Ένας ερασιτέχνης, που παρακολουθούσε τις πτήσεις αεροσκαφών, παρατήρησε την "τρελή" πορεία του ρωσικού αεροσκάφους, το οποίο κάποια στιγμή, χάθηκε από την οθόνη του.
Ή το κετέρριψαν οι Αμερικανοί και το γεγονός αποσιωπήθηκε και από τις δύο πλευρές, ή το ρωσικό αεροσκάφος, άπέκρυψε την ταυτότητα πτήσης του και οι Αμερικανοί ελεγκτές εναερίου κυκλοφορίας δεν είχαν πλέον στοιχεία για αυτό.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ρωσικό κατασκοπευτικό TU 154, όργωσε την Νεβάδα, πάνω από την AREA 51
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications