29 Απρ 2016

Ρώσοι πεζοναύτες στοχεύουν μέσα στην Τουρκία από συριακά βουνά

Ρώσοι πεζοναύτες στοχεύουν μέσα στην Τουρκία από συριακά βουνά

Τι κι αν η Ρωσία ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την Συρία. Οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις είναι εκεί και πολεμούν σκληρά κατά των ισλαμιστών.

Επιπλέον, οι μονάδες της διοικήσεως Πεζοναυτών χρησιμοποιούνται κυρίως για την προστασία των ρωσικών εγκαταστάσεων στην επαρχία της Λαττάκειας.

Οι Ρώσοι στρατιωτικοί έκαναν όμως δυναμική εμφάνιση και στα βουνά κοντά στα τουρκικά σύνορα, στοχεύοντας, όπως θα δείτε στην φωτογραφία, μέσα στην τουρκική επικράτεια, κίνηση με πολλά μηνύματα προς την Άγκυρα.

Όπως είναι φυσικό, το γεγονός αυτό έχει σημάνει συναγερμό στον τουρκικό στρατό που νιώθει πλέον την «καυτή ανάσα» της «Αρκούδας» στα σύνορα με την Συρία.

Ρώσοι πεζοναύτες στοχεύουν μέσα στην Τουρκία από συριακά βουνά

Την ίδια ώρα όλο και περισσότεροι τζιχαντιστές του ΙΚ παραδίδουν τα όπλα, καθώς δεν θέλουν να βρεθούν μπροστά στην ορμή των συριακών και ρωσικών δυνάμεων.

Όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα «The Daily Mail», το τελευταίο διάστημα υπάρχει αυξανόμενος αριθμός τζιχαντιστών που απευθύνονται συνεχώς σε γιατρούς, παρουσιάζοντας μια ποικιλία ασθενειών, προκειμένου να αποφύγουν την συμμετοχή τους σε εχθροπραξίες.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ρώσοι πεζοναύτες στοχεύουν μέσα στην Τουρκία από συριακά βουνά
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications