21 Απρ 2016

Η εξωγήινης προέλευσης Πύλη του Ήλιου, η κατασκευή που δεν μπορούν να εξηγήσουν οι αρχαιολόγοι της συμβατικής ιστορίας!!

Πύλη του Ήλιου,η αινιγματική κατασκευή στην κορυφή των Άνδεων

Ένα από τα μεγαλύτερα αινίγματα του πλανήτη μας βρίσκεται στην κορυφή των Άνδεων σε υψόμετρο 3.825 μέτρων, στην αρχαία πολιτεία Tiahuanaco, της Βολιβίας.

Είναι ένα μεγαλιθικό μνημείο με διαστάσεις 3χ4 μέτρα, και σίγουρα οι διαστάσεις του δεν προκαλούν τον θαυμασμό γιατί υπάρχουν μεγαλύτερα από αυτό. Αυτό όμως που προκαλεί πραγματική έκπληξη είναι ότι η κατασκευή του έγινε από ένα και μοναδικό λίθο, ο οποίος ζυγίζει 11 τόνους.

Η Πύλη του Ήλιου όπως ανακαλύφθηκε αργότερα, δεν κατασκευάστηκε και τοποθετήθηκε στο σημείο οπού βρίσκεται σήμερα, παρά σε μέρος που οι αρχαιολόγοι αγνοούν , δεν γνωρίζουν επίσης την ημερομηνία κατασκευής, αυτούς που την δημιούργησαν, τα σύμβολα που την στολίζουν, και φυσικά τον σκοπό της.

Δεν έχει βρεθεί μέχρι τώρα κάποιος που να μπορέσει να αποκρυπτογραφήσει τα σύμβολα της, αλλά ούτε και να πλησιάσει να τα αποκωδικοποιήσει, κάνοντας πολλούς ερευνητές να πιστεύουν ότι είναι εξωγήινης προέλευσης.

Τα σύμβολα τα οποία είναι πάνω του απεικονίζουν ελέφαντες, πούλια, παράξενες ανθρώπινες φιγούρες, κόνδορες μα και κάποια μυστηριώδη πτηνά τα οποία δεν φαίνεται να υπάρχουν στο ζωικό βασίλειο της γης.

Στο επίκεντρο της πύλης στέκει μια καλοσχεδιασμένη μορφή που κάποιοι αναγνωρίζουν σε αυτή τον ηλιακό θεό Viracocha. Ο θεός αυτός αναδύθηκε μεγαλοπρεπής με κεραυνούς στα χέρια και δάκρυα βροχής να στάζουν από τα μάτια του, από την λίμνη Τιτικάκα που είναι η, σε ψηλότερο σημείο, λίμνη σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τους τοπικούς θρύλους της περιοχής, ο θεός ως δημιουργός της, έκλαψε για την πορεία της ανθρωπότητας, και αποφάσισε να μην επαναλάβει το λάθος του.

Είναι το μοναδικό μεγαλιθικό μνημείο όπου βρίσκεται τόσο ψηλά από την θάλασσα και μόνο αυτό το κάνει μυστηριώδες, χωρίς να λάβουμε υπ'όψιν τα άγνωστα σύμβολά του.

Κάποιοι ερευνητές λένε ότι η Πύλη του Ήλιου αναγέρθηκε κάποιες εκατονταετίες μετά Χριστόν.Ο Γερμανός αρχαιολόγος Arthur Posnasky, υποστηρίζει πως η αληθινή ηλικία της πύλης πρέπει να ξεπέρνα τα 15.000 χρόνια.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η εξωγήινης προέλευσης Πύλη του Ήλιου, η κατασκευή που δεν μπορούν να εξηγήσουν οι αρχαιολόγοι της συμβατικής ιστορίας!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats