Αστικός πόλεμος μεταξύ Χριστιανών και μουσουλμάνων στην Ευρώπη θα είναι το άμεσο μέλλον της ηπείρου μας
Αστικός πόλεμος μεταξύ Χριστιανών και μουσουλμάνων στην Ευρώπη θα είναι το άμεσο μέλλον της ηπείρου μας

Ο εμφύλιος πόλεμος στην Ευρώπη, αποτελεί το πιο πιθανό αποτέλεσμα για το δυτικό πολιτισμό, μετά την απειλή της ανεξέλεγκτης εισροής μεταναστών από την Μέση Ανατολή και την Βόρεια Αφρική, αναφέρει έκθεση στρατηγικών εμπειρογνώμων από ευρωπαϊκά ινστιτούτα, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Το χαμηλό νοητικό επίπεδο και ανεξέλεγκτη επιθετικότητα των μουσουλμάνων μεταναστών θα οδηγήσει την ευρωπαϊκή ήπειρο στο χείλος της καταστροφής. Μπορεί όμως να αποφευχθεί αυτή η εξέλιξη που ενδεχομένως να σφραγίσει ανεξίτηλα την μοίρα του ευρωπαϊκού πολιτισμού;

Πρόσφατα, το θέμα αυτό δεν υπήρχε σε τόσο μεγάλη έκταση, αλλά μετά τα γνωστά επεισόδια σε διάφορε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, η κοινή γνώμη άλλαξε στάση . Τι θα γίνει όμως αν η κρίση της μετανάστευσης στην Ευρώπη μειωθεί , αν και τα βαθύτερα αίτια αφορούν την Μέση Ανατολή και τις συγκρούσεις που γίνονται εκεί;

Για να κατανοήσουμε την φύση της κρίσης που εξαπλώνεται στην ήπειρο μας και τις επιπτώσεις της στους Ευρωπαίους πολίτες , οφείλουμε να προβλέψουμε τις πιθανές εξελίξεις, τις αλλαγές στο κοινωνικο-πολιτιστικό, οικονομικό και πολιτικό επίπεδο , κάτι που τώρα προσπαθούν να υλοποιήσουν πολλοί ειδικοί: οικονομολόγοι, πολιτικοί επιστήμονες, εμπειρογνώμονες, ερευνητές, ακόμα και δημοσιογράφοι .

Η άποψη του Δανού καθηγητή Helmuth Nyborg, ειδικού στις ορμόνες και στην σχέση τους με την ανθρώπινη νοημοσύνη, είναι ενδεικτική. Ο ίδιος πιστεύει ότι στην έρευνά του σχετικά με «τις συνέπειες του γεγονότος ότι οι Ευρωπαίοι έχουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης , ενώ οι μετανάστες συχνά έχουν πολύ χαμηλό δείκτη , μας δίνει μια ιδέα για το « μέλλον» του ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Helmuth Nyborg: «Οι ιθαγενείς θα είναι μια μειονότητα στην Ευρώπη, και το μέσο επίπεδο IQ θα πέφτει συνεχώς έτσι ώστε η ευημερία, η δημοκρατία και ο πολιτισμός θα μπορούσε να απειληθεί άμεσα».

Η σύγχρονη μεταναστευτική πολιτική της ΕΕ έχει αφήσει τρεις εναλλακτικές λύσεις: την αποβολή, τον επαναπατρισμό ή έναν εμφύλιο πόλεμο. Απαιτεί δραστικά μέτρα για την διεξαγωγή «υπεύθυνων πολιτικών για την οικογένεια, την μετανάστευση και την ένταξη». Σε διαφορετική περίπτωση οι γηγενείς Ευρωπαίοι θα μετατραπούν σε μειονότητα στην ήπειρο τους και στις χώρες τους έως το 2050, τονίζει η έκθεση του Δανού επιστήμονα.

«Μία μέθοδος για την επίλυση του προβλήματος είναι ένας «αξιοπρεπής επαναπατρισμός» των μουσουλμάνων μεταναστών. Δεν υπάρχουν τέτοιες πολιτικές στην ΕΕ; Προσωπικά, αμφιβάλλω. Η ανοχή έχει αυξηθεί πάρα πολύ, πέρα ​​από τα όρια της λογικής. Η εύλογη ερώτηση είναι η εξής : έχουμε αντικατάσταση των αυτοχθόνων από τους νεοεισερχόμενους;”, ρωτά ο ίδιος.

Η πολιτική αναταραχή στις ευρωπαϊκές χώρες, θα προκληθεί από τους μετανάστες που αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Αυτή όμως η ανεξέλεγκτη κατάσταση με το άνοιγμα των συνόρων έχει οδηγήσει στο γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι έχουν αρχίσει να «εξοπλίζουν» τον εαυτό τους για την αντιμετώπιση των μεταναστών, χωρίς να στηρίζονται πλέον στο κράτος. Αυτό οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε αστικό πόλεμο εντός της Ευρώπης.

Πρόκειται για αργοκίνητη «αφύπνιση» των Ευρωπαίων που την προκαλεί το αίσθημα της αυτοσυντήρησης το οποίο είναι αρχέγονο στο ευρωπαϊκό χώρο.Πολλοί Έλληνες ειδικοί αναφέρουν ότι αυτό αποτελεί απλά το τελευταίο στάδιο του σχεδίου της νέας Τάξης που ξεκίνησε από την περίοδο του Αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, προσπάθησε να τον αφανίσει εδώ και αιώνες .

Ειδικά το Βυζάντιο που αποτελούσε τον προμαχώνα της Ευρώπης και το οποίο πολεμούσε με μουσουλμάνους και αλλόφυλους πολλές φορές σε δυο και σε τρία μέτωπα, το πολέμησαν όσο ποτέ άλλο κράτος στον κόσμο . Τελικά το παρέδωσαν στα στίφη των αφηνιασμένων Τούρκων μουσουλμάνων Δερβίσιδων το 1453.

Το λάθος της εγκατάλειψης του ελληνισμού από την Δύση θα κληθούν να τον «πληρώσουν» αδρά οι σημερινοί Ευρωπαίοι. απο τον ίδιο εχθρό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications