15 Απρ 2016

Πιστός υπηρέτης του Θεού ο Σατανάς, σύμφωνα με τους ραβίνους-ΒΙΝΤΕΟ

Πιστός υπηρέτης του Θεού ο Σατανάς, σύμφωνα με τους ραβίνους-ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με την ιουδαϊκή θρησκεία, όλοι οι άγγελοι είναι όντα άβουλα, χωρίς δικό τους θέλημα και εκτελούν τις προσταγές του Θεού (Γιαχβέ). Αν έχουν εντολή να μας κάνουνε καλό, τότε τους λέμε καλούς αγγέλους, αν έχουν εντολή να μας κάνουνε κακό, τους λέμε κακούς αγγέλους.

Ο Σατάν ή Σαμαέλ, είναι ένα ον άβουλο, δεν πολεμάει τον Θεό, αλλά υπακούει στο θέλημά του και μας ωθεί στο κακό. Επομένως σύμφωνα με την εβραϊκή θρησκεία, ο ίδιος ο Θεός μας ωθεί διά του Σατανά να κάνουμε κακό και εμείς πρέπει απλά να εφαρμόσουμε τις εντολές του Θεού (Γιαχβέ) και τον μωσαϊκό νόμο.

Δείτε ένα βίντεο διαφωτιστικό από τον ραβίνο κ. Φριζή, όπου ξεκαθαρίζει ότι οι Εβραίοι θεωρούν τον Σατανά όργανο του ενός ανώτατου Δημιουργού και όχι αποστάτη άγγελο, αφού οι άγγελοι είναι πνευματικά ρομπότ.

Ο Χριστιανισμός βέβαια διαφωνεί με αυτή την άποψη, θεωρώντας ότι ο Σατανάς είναι αποστάτης αρχάγγελος και όχι απλά ένα βιορομπότ. Αντίθετη άποψη με τους Εβραίους, τουλάχιστον με αυτά που φανερά λένε, έχουν και οι ίδιοι οι Σατανιστές.

prisonplanet

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πιστός υπηρέτης του Θεού ο Σατανάς, σύμφωνα με τους ραβίνους-ΒΙΝΤΕΟ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats