Μυστήριο με μούμια που φοράει adidas… Χρονοταξιδιώτης ή κάτι άλλο;
Μυστήριο με μούμια που φοράει adidas… Χρονοταξιδιώτης ή κάτι άλλο;

Οι Times της Σιβηρίας δημοσίευσαν φωτογραφίες από πρόσφατα ευρήματα αρχαιολόγων στη Μογγολία και όλοι ασχολούνται με τα “αθλητικά παπούτσια” της μούμιας.

Οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν το μουμιοποιημένο σώμα μία γυναίκας που εκτιμάται πως πέθανε πριν από 1000 και πλέον χρόνια σε δύσβατη περιοχή τη Μογγολίας στα όρη Altai.

Οι ιδιοι θεωρούν πως είναι ένα σημαντικό εύρημα, αφού η γυναίκα είναι μία κοινή θνητή και τους δίνει σημαντικά στοιχεία για την καθημερινότητα των αρχαίων κατοίκων της περιοχής.

Μυστήριο με μούμια που φοράει adidas... Χρονοταξιδιώτης ή κάτι άλλο;Μυστήριο με μούμια που φοράει adidas... Χρονοταξιδιώτης ή κάτι άλλο;

Ωστόσο, οι χρήστες του διαδικτύου έστησαν το δικό τους πάρτυ όταν δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες, αφού σε μία από αυτές κάποιοι ισχυρίζονται πως βλέπουν ότι η μούμια φοράει… αθλητικά παπούτσια και μάλιστα… Adidas, αφού έχουν τις τρεις χαρακτηριστικές ρίγες, ενώ κάποιοι ακόμα πιο ακραίοι άρχισαν να μιλούν για απόδειξη πως υπάρχει ταξίδι στον χρόνο, σύμφωνα με τη dailymail.co.uk.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications