Μεγάλη ανατροπή! «Ψέματα όσα γράφτηκαν για τον Καραμανλή…»
Μεγάλη ανατροπή! «Ψέματα όσα γράφτηκαν για τον Καραμανλή…»

Στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Καραμανλή, φέρεται να μίλησε για τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον πρώην πρωθυπουργό να «χαιρέτησε» ως νέο ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο συνεργάτης του κ, Καραμανλή φέρεται να δήλωσε ότι: «ο πρώην Πρωθυπουργός είχε αποχωρήσει απογοητευμένος, μη σου πω δυσαρεστημένος, από την ομιλία του Κυριάκου, στην ολομέλεια, πριν καν αυτή ολοκληρωθεί.

Και την άλλη μέρα τα γνωστά κέντρα που μας συκοφαντούσαν και μας εξύβριζαν με ανήθικα δημοσιεύματα όταν κυβερνούσαμε, έγραψαν ότι, – δήθεν – “εκστασιασμένος” αποκάλεσε τον Μητσοτάκη… ηγέτη»!

Παρά τα δημοσιεύματα, υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, δεν έχει πάρει θέση μέχρι στιγμής ούτε για τα δημοσιεύματα, αλλά ούτε και για τον κ. Μητσοτάκη.

voicenews.gr

Post A Comment:

1 comment

μπλακ-αηςείπε...

πω! πω!...πωπω!!!!!!.... καμαριιιλαααααα!!!!!!!.....
Ελεος ρε παπαγαλακια....ελεος.....
((και καποτε τον υποστηριζα για την πολιτικη φρεσκαδα και την επικοινωνιακη δεινοτητα του!))
Βρε κουτοπονηροι πολιτικαντζες που διαδιδετε τις μπιχλες σας ...αλλωτε λεγατε για τον Σαμαρα και τον Καραμανλη ....μετα λεγατε για τον Μεημαρακη και τον Καραμανλη.....τωρα ηρθε η ωρα της "Θεωσης" του Κυργιακου για να βγητε στα κλαρια με τις μπουρδες σας οτι δηθεν χαιρει της ακρας εκτιμησης του Καραμανλη!!!!!
Σιγα τα αυγα μην σπασουν και χυθει το γαλα.....απο εναν τυπακο που μπορουσε να αλκαξει τα παντα αλλα ΔΕΝ ηθελε να κυβερνησει ...γιαυτο και αφησε την Εξουσια στον Θοδωρη τον Ρουσσουπουλλο ....και μετα την οαυση του Θοδωρακη ...επαυσε και αυτος να θελει να κυβερνησει και ...τα παρατησε ολα στον ...κοκορα!!!!
Αυτος ειναι ο τυπακος που εχει μεγαλη κληρωνομια απο το ονομα του αλλα και μεγαλη ανικανοτητα να κυβερνησει!!!!
Απο αυτον λοιπον να μας ....λειπουν οι επικροτησεις και οι αποδοχες.....
(ιδιαιτερα οταν τα ιδια ελεγε και για τον Σαμαρα ...και ειδαμε τι εκανε και εκεινος!!!!! ...τα αφησε ολα στο "ολον πασοκ" του Βενιτζελου.....εεεεεεεεεεε....και στον Παπαστραυρου την "ουσια"!!!!!
και
μετα επαναλαμβανε την ιδια αποδοχη στον Τσιπρα....που βλεπουμε τι κανει και αυτος ο εκλεκτος του Καραμανλη.....ΤΕΤΟΙΑ κριτικη και αποδοχη.....ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ!!!!!!)

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications