10 Απρ 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΕ ΚΑΦΕ! Μάνα ξέχασε το καροτσάκι με το μωρό!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΕ ΚΑΦΕ! Μάνα ξέχασε το καροτσάκι με το μωρό!

Συνέβη προχθές σε κεντρικό καφέ της Πάτρας. Ζευγάρι πήγε να απολαύσει τον καφέ του με το μωράκι τους στο καρότσι και στο τέλος… έφυγαν και ξέχασαν το μωρό στην καφετέρια!

Απίστευτο; Κι όμως αληθινό! Μάλιστα κάποιοι θέλησαν να ειδοποιήσουν την Αστυνομία, αλλά δεν το έκαναν! Το περίεργο είναι ότι το καρότσι (σύμφωνα με μαρτυρίες) έμεινε αρκετά λεπτά στο σημείο και οι γονείς του παιδιού (αν ήταν και οι δύο γονείς δεν γνωρίζουμε – σίγουρα όμως η μία ήταν η μητέρα) ήσαν άφαντοι!

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης. Το περίεργο είναι ότι λόγω της κίνησης και του «πανζουρλισμού», ούτε η σερβιτόρα του καφέ… πήρε χαμπάρι πως ένα καρότσι με ένα μωρό που κοιμόταν … ήταν μέσα! Προφανώς το ζευγάρι θα συζητούσε κάτι πολύ σοβαρό, ίσως να συνέχιζε την συζήτηση… και κατά την έξοδό τους από τον χώρο της καφετέριας κι έτσι… να ξεχάστηκαν με το μωρό!

Άλλη δικαιολογία δεν μπορούμε να εντοπίσουμε! Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι μόλις η μητέρα επέστρεψε για να πάρει το μωρό της… το σούσουρο ήταν μεγάλο! «Ωραία μάνα» έλεγε κάποιος αντικρίζοντάς την… μέσα σε πανικό! Η γυναίκα πήρε το καροτσάκι και εξαφανίσθηκε… άρον άρον! Όσο για τους θαμώνες του καφέ; Μέχρι και στο facebookέγραψαν όσα είδαν με τα ματάκια τους το μεσημέρι της Τετάρτης!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΕ ΚΑΦΕ! Μάνα ξέχασε το καροτσάκι με το μωρό!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications