Το ISIS αφαιρεί και πουλά τα όργανα τραυματισμένων τζιχαντιστών -Εχει οικονομικά προβλήματα
Το ISIS αφαιρεί και πουλά τα όργανα τραυματισμένων τζιχαντιστών -Εχει οικονομικά προβλήματα

Οι φρικαλεότητες του Ισλαμικού Κράτους δεν έχουν τέλος, με τους τζιχαντιστές να μην φέρονται με αποτρόπαιο τρόπο μόνο στους αιχμαλώτους αλλά και στους τραυματισμένους ομοϊδεάτες τους.

Το ISIS, σύμφωνα με την Daily Mail που επικαλείται την εφημερίδα Al Sabah, αφαιρεί τα όργανα των τραυματισμένων τζιχαντιστών και τα πουλά στη μαύρη αγορά.

Το «μέτρο» αυτό ελήφθη, ώστε να ενισχυθεί οικονομικά η οργάνωση, η οποία αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα μετά την απώλεια εσόδων από την πώληση πετρελαίου.

Το δημοσίευμα, μάλιστα, σημειώνει πως το ISIS απειλεί τους χειρουργούς, για να προχωρήσουν στην αφαίρεση καρδιάς και νεφρών των τραυματιών.

«Το Ισλαμικό Κράτος κυριαρχεί ακόμα στην περιοχή, αλλά η πτώση στα έσοδα είναι σημαντική. Υπάρχουν λιγότεροι άνθρωποι και λιγότερες επιχειρήσεις για να φορολογηθούν. Το ίδιο ισχύει στις ιδιοκτησίες και τις εκτάσεις», αναφέρει αναλυτής στο Reuters. Φωτο κομμουνιστικα μορφώματα ίδια με αυτά του ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ Ελλάδας και όχι της Ελλάδας! μαυριδερά μογγολικά ελληνόφωνα μιασματα, χιλιαδες ανάμεσα σας!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications